#8 Ryan Babel

Bu adamın bu takımda oynayacağı tek yer forvet..Kanatta sadece zarar başka birşey değil..

Maalesef hocamız bunu 2 yıldır görmesine rağmen ısrarla aynı şeyi yapıyor.

Ayrıca nedir bu kardeşim bu adamın eli kolu gerçekten sıktı artık bu kaçıncı iptal..

Geçen sezon sezonun ilk yarısı arena'da 0-0 biten fener maçında lemina-gustavo pozisyonunda lehimize penaltı çıkacakken öncesinde elle oynadığı için orta sahada penaltı gitti.

Bu sezon içerdeki alanya maçında belhanda nın golü öncesi elle oynadı gol gitti güme..

3 hafta önce karagümrük maçında attığımız gol yine öncesinde babel elle oynadığı için iptal edildi..

Yine bugünkü g.birliği maçında el omuz karışımı bir hamleyle golü yedi..

borsaya açıl hisse senedi alalım arslan.
veda sezonunu tjklıları korku dolu geçirterek gerçekleştirdin
yolun açık olsun :tbr:

maçın oyuncusu babeldi bence. çok önemli katkı sağladı takıma çıkana kadar. asıl oynaması gereken oyunun buyken bu zamana kadar nerelerdeydin be adam.

Beğendim bugün seni portakal kafa.

Son maclarda Mac önü takim konusmasini Babel yapiyor bir takim kaptani gibi

Inanilmaz motive olmus durum da

Milli takıma katılmak için bir taraflarını yırtan bir Babel > Ronaldo, Messi, Neymar, Mbappe, Haaland

Tebriği hak ediyor
Çabası iyiydi. Golünü de attı
:hat:

Bu yıl yarıştaysak eğer kendisi sayesindedir bizzat aldığı puan getirdiği maç sayısına baksak takımın en verimli 3 oyuncusu arasına girebilir. Kendisine atılan yüksek topları müthiş kontrol ediyor dikkat ederseniz artık uzun çıkıyoruz ve top direkt 3.bölgemize oluyor eğer bu performansını Euro 2021 için değil profesyonelliği için ise 1 sene daha kalmalı ve tecrübeli oyuncu kontenjanımızı kendisinden yana kullanmalıyız. Feghouli/Falcao out.

Geçen hafta yollayalım demiştim ama dün vazgeçtim bundan çünkü hırsı benim aklımı çeldi. Donk ile beraber müthiş profesyoneller özel hocaları var ve takım idmanları haricinde çalışıyorlar.

Denizli maçı için 11 adaylarım içerisindedir
İleride alternatifimiz çoğalmıştı lakin Falc sakat , Mohamed de zorlanacak belli ki
Forvet de başlayabilir

Geri
Üst Alt