#8 Ryan Babel

Sahanın en iyisiydi, sene boyunca genelde herkes tarafından (bende dahil) eleştirildi. Kritik maçlarda sorumluluk aldı. Seni iyi hatırlıcam.

Sahanın en iyisiydi, sene boyunca genelde herkes tarafından (bende dahil) eleştirildi. Kritik maçlarda sorumluluk aldı. Seni iyi hatırlıcam.
Adamin 1 yili daha var hatirlamana gerek yok renktas

Neyin teşekkürünü ediyosunuz. Son 4 maç oynadı diye mi ?

40 maçlık sezonda kalan 36 maçta azıcık sahaya odaklansaydıda sonucu aldıktan sonra teşekkür etseydiniz. Taraftar profilimiz günden güne vasat. İyi be Nisan 15'e kadar yat Nisan 15'den sonra birazda milli takıma girmek için kassın 1 ay sonra geçmiş unutulsun,vay be

Şimdi defol git , iş ciddiye binince oynamaya başladın.

30+ olupta savaşan tek futbolcu koca takımda

ama gelecek sezon takımda yeri yok teşekkür ederiz kendisine. maaşı çok yüksek

Helal olsun mükemmel oynadı canla başla bam bam bam. Kadronun kalanı senin gibi oynasaydı şampiyonduk şuan

Son birkaç maç değil kesinlikle sezonun ikinci devresi önemli bir katkısı olduğunu düşünüyorum
Hatta şu forvet denediğimiz ilk devrenin son maçlarını da ekleyebilirim
Bence seneye de katkısı olur zaten sözleşmesi uzadı
30 yaş üstü kadrodaki isimlerin sayısı 4-5 i geçmemeli bunlardan biri Babel olabilir

yalan yok son 6-7 maçtır takımın belki de en iyi 3-4 isminden biriydi. Ancak yine de kendisine güven olmaz, yazın gitse gayet sevinirim

Bugün verdiğin mücadeleyi unutmayacağım pembe kafa , çok sövdürdün kendine ama bugün şampiyonluğu isteyen tek adamdın sadece sana teşekkürler

Fakat herşeye rağmen Galatasaray’daki son maçı olur umarım , güzel ayrılalım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elinden geleni yaptı sezon genelinde kimse b*k atmasın, babel performansı verecek 2 adam daha çıkmadı koca takımdan...

Covid olana kadar cok iyiydi,daha sonra hastalik döneminde kilo verdi cok geriledi

Fit duruma geldikten sonra bana göre genel olarak cok iyi oynadi takima kaptanlik yapti

Iyi oynarken kesik yedi çöp Onyekuru'yu ısrarla sahada tutarak bir çok maçta puan kaybettik

Cok sövduk de şu son haftalar net en iyi oyuncumuzdu. Araplara iteleyebilirsek super olur. Insallah yeni gelen yönetim bu islerde becerikli cikar

İlk yarı Babel solda başlayıp Kerem de sağ kanatta başlasaydı kesinlikle gol atardık.Chabekeyi hanımı eyledi 2.yarıda.Ah o soldan 3-4 kişiyi çalımlayıp vurduğu şut gol olsaydı muazzam olurdu.Son maçlarda gösterdiği performans önemli.Maaşından fedakarlık yaparsa (yarı yarıya gibi) yedekten getirip katkı alırız 1 sene daha.

Daha önce de yazdım bu adam Terim'in sistemsizliginde kötü görünüyor diye. Bu yaşında holanda milli takimina düne kadar alınan bize gelmeden hemen önce premier lig de gayet iyi hatta takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olan adam sistemsizlik içinde kayboldu. İyi bir sistem içinde yerini bilen şekilde acayip katkı alırdık.

Geri
Üst Alt