#8 Ryan Babel

bilindik ball hog'luga devam ediyor,..takim oyununa agir sekte vuruyor on alan olusumlarinda.
hocanin ilk 11 cikartmasina malesef anlam veremiyorum...
tas catlasa son 20 dklik hamle oyuncusu - o da sut potansiyeli oldugundan dolayi...

neyse.

Pubis reiz varken yasatmazlar seni kral. Bjkya kac kurtar kendini

Senin ben cibiliyetini seveyim.

Şu andaval yüzünden Onyekuru'yu harcadık inanılır gibi değil.

Baya falan iyi değildi. Tamamen tecrübesiyle oynuyor herif. Her topu yavaşlatiyor aynı oyunu oynuyor. 2 kez önündeki adamı tokatlayıp ceza sahası yayına doğru sürse topu içerideki 2 oyuncudan biri boşa çıkıyordu. Denemiyor hiç bunları.

GSCimbom Mobile App

Ne zaman ilk 11 de görsem puan ya da puanlar kaybedeceğiz gibi hissediyorum..bu akşam da yanıltmadı.

Baya falan iyi değildi. Tamamen tecrübesiyle oynuyor herif. Her topu yavaşlatiyor aynı oyunu oynuyor. 2 kez önündeki adamı tokatlayıp ceza sahası yayına doğru sürse topu içerideki 2 oyuncudan biri boşa çıkıyordu. Denemiyor hiç bunları.

GSCimbom Mobile App
Eskidendi o 34 yaşına geldi artık. Şut bile atacak pozisyon yaratamıyor kendine.

Alinmasi zaten yanlis. Yalniz takimdaki kalite eksikligi bu adami izleyince gozumuze gozumuze batiyor. Oyuncular genc hirsli falan ama oturakli oynayan veya kalite koyan oyuncu sayisi az. Ortasahamiz hala kotu. Defansa deginmiyorum bile.

En büyük El freni bu ve Arda.
Feghouli bile bunlardan kaliteli o sisko haliyle bi orta yapar gol olur.

Bence o kadar iyi degildi. Oyunu acayip yavaslatiyor, tercihlerini de cogu zaman yanlis kullaniyor.

Calim atilmayacak yerde atiyor, atilacak yerde atmiyor. Hoca bunu seviyor ama bence hazir Feghouli ve Falco gözden cikarilmisken bu da onlara eklenmeliydi.

10 kişi kalmışken oynayan arda bile bunu tokatlar performans olarak. Ama Terim evlatlarını satmaz rövanşta yine sahada olur ilk 45 dknın ırzına geçer 3.5milyonluk çöp. Feg kaka bu zat baş tacı.

Babel kalacaksa bu dönemlerde iyi oynayamaz, 1-2 ay sonra falan form tutmaya başlar yaşından dolayı.

Bence o maaşla kalmamalı ama kalacaksa da öncelikli olarak yedekten eklemek daha makul olurdu.

Babeli ne kadar begenmesemde bu mac iyi oynadi ne hikmetse Fatih terim bunu fark etti ve oyundan cikardi

Bu oynayacağına 10 kişi çıksın takım. Çok itici bir futbol şekli var kağnı gibi. Ne akla hizmet FT bunu uçuk maliyetle aldırdı anlamıyorum, belliydi bundan cacık olmayacağı. 11 oynarsa da ikinci yarı çıkartır muhtemelen.

Bu adamın takıma zararı katkısından fazla. Gruplaşmanın diğer başı. Marcao boşuna Babel'in yanına koşmadı. Böyle papazlar ile takım olmaz.

Geri
Üst Alt