#8 Ryan Babel

ihtiyacımız olan adam değildi, kötü futbolcu değil ancak bizimle gram alakası yok isterse 50 gol 150 asistle oynasın.

bu adamla olmaz.

atlet adam lazım galatasaray'a. iki kanatta birden yavaş adamla işimiz zor.

Babel 32 yaşında.Form tutması mumkun değil sezon başında.Bence kötu oynadı ama attı işte.Bir tane daha atıyordu.

Maç içinde çok etkili olduğunu söyleyemem ama o hatayı yapmasak maçı kazandıran golü atmıştı, üstelik ikinciyi de atıyordu

Maç içinde çok etkili olduğunu söyleyemem ama o hatayı yapmasak maçı kazandıran golü atmıştı, üstelik ikinciyi de atıyordu

yukarıda yazdım muhtemelen kendini cl maçlarına hazır etmeye çalısıyor.Birde konya çok sıkıntılı takım ya. kapanıyorlar alan vermıyorlar

herife biraz takmış durumdayım ama tamamen objektif baksam da bu adamla olacak gibi durmuyor.

bizim takım zaten kağnı gibiyken en azından bir kanat atlet olmalıydı.

bugün ikinci yarıya biraz hareketli girdi, biraz da şans yardımıyla gol attı ama sonrası yok.

takım acı çekiyorken hücuma topu taşıyacak kimse olmadığı için kaptırdık her topu. babel bu işleri yapabilecek bir adam değil.

kenardan gelecek ilk adam olsa bakış açım farklı olur. o zaman işe yarar.

yukarıda yazdım muhtemelen kendini cl maçlarına hazır etmeye çalısıyor.Birde konya çok sıkıntılı takım ya. kapanıyorlar alan vermıyorlar
Babel hazır değil ama yine de takımdaki en hazır oyuncu, maç kazanacaksak Babel sayesinde olacak bu iş başka bir alternatif göremiyorum

Babel hazır değil ama yine de takımdaki en hazır oyuncu, maç kazanacaksak Babel sayesinde olacak bu iş başka bir alternatif göremiyorum

feghouliye şaşırdım.Aslında futbola 8 olarak başlamış.Belki orda devam etse daha iyi bir kariyer yapardı.

1 milyon daha fazla maas versek ribery alirdik bunun yerine. 35 yasinda Evet Ama top diye oynar bunu.

2 maçtır kötü. Özellikle ilk yarıda takımın en kötüsüydü. Gol atması yanıltmasın maçı izlemeyenleri. Yorgun ve antrenman eksiği bulunan Feghouli kadar faydası olmadı. Gerçi Feghouli'de 75 den sonra bitti.

Yine tüm başlıklar skor endeksli olumsuz reaksiyonlarla dolu.

Arkasında Adriano, yanında kendisiyle iyi ikili oyun yapabilen Talisca ve Cenk vardı. Yuto'nun ne bok yediği belli değil, Diagne'ye verip 2li oynamaya çalışsa Diagne saçma sapan işler yapıp topu kaptırıyor.

Bu adamdan Onyekuru gibi basıp gitmesini beklemek yanlış. İyi ikili oyunlar yapar, zaman zaman iyi ortalar, paslar çıkarır, zaman zaman iyi şutlar atar, defansın arkasına sarkıp gol atar vs vs.

Attigi golü Onyekuru bütün sene deneyip atamadi gecen sezon.

Sirf yasindan hatta tipinden dolayi bos bos elestiriliyor. Formayi bol giyiyor diye laf edenleri gördüm burda.

Babel kapalı defansları böyle açar. Hatta 2.şutu gol olsa şimdi burda yazılanlar çok farklıydı

Onyekuruya göre oyun tarzı farklı ve daha yavaş olabilir ama statik bir oyuncu değil kesinlikle. Geriye geliyor yardıma ileride gerektiğinde topla içeri dalıyor. Onyekurudan farklı gösteren Onyekuru yay çevresinde veya çizgide topu aldığında başka ihtimali yok kesin girmeye çalışır topla Babel biraz daha orda garantici

Geri
Üst Alt