Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adam topu alıp yardır yardır gidemiyor artık. Topu ayağında tutup merkezin rakip sahaya yerleşmesini bekliyor, oyunu oraya yönlendiriyor. Daha fazlasını da yapamaz bu yaştan sonra kenarda oynayarak.
Ayrıca maçın sonunda yaptığı o koşu, topu alışıyla golü önlemesi harikaydı. Emeğine sağlık ama en kısa sürede maaşından çıkmalıyız.
Geldiğinden beri eleştiriyorum ama hakkını vermek lazım bugün çok iyi top oynadı. Özellikle izledim neredeyse hatalı kararı veya hareketi yoktu. Çok olumlu oynadı.
Gayet kötü oynayan biri olduğu için biraz standarta yakın oynasa mükemmel oynadı deniliyor. Terim çıkmış babel övüyor şaka gibi. Ben haklı çıktım demek için mi yapıyor bilmiyorum ama Babel bir maç iyi oynarsa 10 maç kötü oynayan bir isim. Fegholi ve Babel ısrarı sıktı artık
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.