#8 Ryan Babel

Sağa çek vur, sağa çek vur. Boş kale görse yine sağa çekecek, sonra yuvarlayacak topu. Rakipler de ezberledi tabii haliyle. Yeni Amrabat'ımız hayırlı olsun.

Babel’in transferine bir şey demiyorum ama üç yıllık sözleşme çok yanlıştı. Bu yılı geçtim gelecek iki yıl gönderilemezse çok kötü geçebilir performans maaş dengesi açısından.

Kral sen biraz dinlen ya , olmayacak bu iş böyle.

Son 2 maçtır doğrudan kaçırdığı golleri bir kenara bırakıyorum bu maç yediğimiz golde sanırım Jahavoc'di o duran topu indiren

Babel'in çok daha gerisinden hareketleniyor Babel'in yanında Babel'den önce yükselip gayet rahatça topu indirip oradan uzaklaşıyor Babel olayların farkında bile değil Guilerme ceza sahasının içinde topla buluştuğunda fark ediyor Babel ne olduğunu

Kalitesine laf ettiğim yok ama olmuyor Babel Hollanda milli takımında kendisini yırtan Babel burada bedava golleri kaçırıp bir de göz göre göre takımın gol yemesine sebep oluyor

Takımın içine eden adam.
Sadece şut çekiyor diye oynatıyoruz. 2 şans golü gözümüzü boyadı.
Oynadığı kanat rakipler için otoban oluyor, hızlı değil forveti besleyemiyor. Sadece alıp sağa çekip şut atıyor.
Oynayacaksa 2. Forvet olarak oynatılabilir ama kanat asla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Topu sürekli sağa çekme sebebi hızının artık nerdeyse ortalama genç bi stoper ayarında olmasindan. Bu adam en başından içime sinmemisti hem yaşından hemde geçmişinde yaşadığı bazi olaylardan dolayı. Babel yerine o bölgede belhanda veya emre mor oynamali.

Benim anlamadigim sey medyada cogu spor yorumcusu babelin hangi kafayla takimin en iyisi olarak gosteriyor?

Hucumda takimi sabote ediyor, o derece

Keske babel'e yakin oynayacak 1 ortasahamiz olsaydi ve sol bekimiz hucuma daha fazla katki verebilseydi, ikisinden biri olsa bile durum cok daha farkli olurdu. Babel oynayacaksa mutlaka en azindan omer de oynamali.

Koca kulüp bir tane zenci pembiş kafaya bu kadar ayrıcalık tanımamalı.

Sosyal medya uzmani

Ne bu şımarıklık ya?! Hiç sevmem böyle şeyleri.

Pembiş kafanı koparırım.

Umarim avrupa sampiyonasina katilir ve orda adam gibi oynar. Ondan sonra belki satabiliriz.

Fener maçına ilk 11 çıkarsa bırakın galibiyeti beraberlik şansımız bile olmaz.
Bu şımarık herif bir an evvel kadro dışı bırakılmalı

Geri
Üst Alt