#8 Ryan Babel

Bu herife verilen paralara yazık be. Quaresmayıda alsaydık bari.

Adebayorda gelsin

ryan babel, bu takımda asla oynamaması gereken bir numaralı adam, ahmet çalık oynar bu oynamaz, bu kadar basit, gram futbol bilgisi olan adam bunu oynatmaz

Çok iyi rotasyon oyuncusu iyi bir silah ancak daha patlayıcı topu ileri taşıma konusunda takıma yardımcı versiyonu lazım nerdesin Henry.

Evet el freni. Ama en azından Araplar gibi toptan kaçmıyor. En çok asist yapan adamlar bir tane top bile atamadı adama.
Jardel geldiğinde bücürlerin haraketlerine benzettim bunların yaptıklarını.
Devre arasına kadar bu devam ederse zaten hemen yollanmalılar bunlar.
Seneye zaten kadroda olmamalılar.

Bencede derhal kadrodan kesilmelidir takım oyunun iyiliği için.

Kalitesini tartışmam ve az çok faydalı işler de yapıyor ama hücumsal anlamda takım oyunun en büyük zarar vereni varlığı maalesef.

Skor lazım ise ikinci santrfor olarak koy oyuna işte okadar. Kanat olmaz bu adamdan artık ama destekleyici santrfor olur son 25-30 dakikalık bölümlerde.

Bu adami hala savunan varsa agir seydir yani.

Takimin en büyük sorunsali bu Babel denilen ezbere oynayan sahtekar. Ögrenmis ezbere kosulari, sürekli aynisini yapip duruyor. Bu yetmezmis gibi oyunu Arda Turan gibi götünü dayayarak yavaslatiyor.

Emre Mor oynamali bunun yerine.

Riera, Emre Çolak, Bruma, Yasin, Rodrigues ve Onyekuru listesinde bundan kötü performansı olan ve kötü etki eden tek adam yok. Sanarsın Hagi, öyle bir tempoyla ve laubalilikle oynuyor. İşin aslı Quaresma kadar bile yetenekli değil.

Dönüp dönüp bu adama sariyorum tekrar. Valla haftalardir yüzüne tükürmek istiyorum. Tam bir sahtekar futbolla isi bitmis.

Acayip anitpatik.

Fener maçının tek kazanımı insanların bu herifin nasıl faydasız, kaçak, ve kendine oynayan biri olduğunu görmesi ve sonunda anlaması oldu.

Fener maçına ilk 11 çıkarsa bırakın galibiyeti beraberlik şansımız bile olmaz.
Bu şımarık herif bir an evvel kadro dışı bırakılmalı

helal be

Geri
Üst Alt