Ahmet Yılmazer
Kırmızı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 1.217
- 955
- 608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1+1 sözleşme. Yıllık 1m alacaksa gelecekti. Bizim sanki Babel'e çok ihtiyacımız varmış gibi dünyanın parasını saçtık. Ne yazık ki 2 sene şampiyon olup mali olarak çöküşe geçen BJK'nin durumunun aynısını yaşıyoruz şuanda.Kısa ve net. Alınması çok büyük hata değildi. 3 senelik sözleşme ve 3.5 milyon Euro net maaş ÇOK büyük hataydı.
Bir yıl verim alabiliriz ama son iki yıl çok pişman oluruz diye düşünüyordum. Maalesef o bile olmadı. Yazık.
1+1 sözleşme. Yıllık 1m alacaksa gelecekti. Bizim sanki Babel'e çok ihtiyacımız varmış gibi dünyanın parasını saçtık. Ne yazık ki 2 sene şampiyon olup mali olarak çöküşe geçen BJK'nin durumunun aynısını yaşıyoruz şuanda.
Yani 1-1.5 çok farketmez. Maaş skalasını belli seviyede tutmak lazım, gerçek yıldız oyunculara 3-4 üzeri verebiliriz artık ama biz sanki Babel dünya yıldızıymış gibi muamele yaptık o da kendisini takımdan daha yukarıda görüyor. Dansöz ile ilgili açıklaması mı dersin yoksa Beşiktaş'ın 8-0 lık maçını hatırlatması mı ? Ama bak Allah'ın sopası yok 6 kasımda 6 gol yedik yine.Aynı şeyi transferi öncesi yazmıştım. Tek fark ben yıllık 1.5 milyon Euro demiştim.
Yazdıklarına tamamen katılıyorum.
geldiği günden beri el freni gol atması skorer olması bunu değiştirmez
Belhanda 2 senedir hocayi çekip çeviren adamdi, bütün negatifligi uzerine aldı bir kalkan gibi korudu ftoryumu. Yorgun düştü o da sakatlik sonrasi... Belhanda iyi çocuk su halimizi tersine çevirebilecek tek isim de o abiHocanın ilk transferinin takıma en fazla zararı vermesi de trajikomik.
Not: Belhanda apayrı bir vaka olduğu için değerlendirme dışı bırakılmıştır
sent via GSC
şahmeran hanım efendi ile bu şahsın arasındaki bağlantıyı tam olarak kuramadım reis
yılanın başı bu ustaşahmeran hanım efendi ile bu şahsın arasındaki bağlantıyı tam olarak kuramadım reis
yılanın başı bu usta
önce bunun kafası kesilmeli