#8 Ryan Babel

Ulan bu herif en buyuk yanilgimdir futbol konusunda. Faydasi olur, iyi transfer hem de bonservissiz demistim. Baya ümitliydim.

Herif rezil ötesi çıktı!

Yeni tarık çamdal hayırlısı olsun yatarak paraları gömer seneye kimse istemez bu kötü haliyle.

1591822720932.webp

Aslında inanılmaz şanslıyız EURO2020’ın seneye ertelenmesinden dolayı. Babel ne olursa olsun bu turnovada oynamak istiyor. Bu sebepten dolayı maaşın bir kısmından vazgeçip Ajax’a transfer oldu.

Terim ‘önümüzde ki sezon seni ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum’ dediği an bu heriften kurtuluruz.

Bu yüzden sıkmayın canınızı. Elimizde patlayan bir şey yok.

Kendisinden ümitliydim tabii ki ilk 11 olarak değil sene başından Onyekuru'ya yedek olarak.

hoca gönderene kadar takım içi huzursuzluklari çıkaran bu koca kafalı ve öbür çok eşli pislik idi

Ajax, sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 33 yaşındaki Hollandalı futbolcu Ryan Babel'e ve Benfica'dan kiralanan Bruno Varela'ya veda etti. Ajax'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Buradaki son günleri. Gelecekte başarılar" ifadesi kullanıldı.

İlk yarı kanatta oynadığı için kötü gözüktü.Ligin 2. yarısında takımda forvet olarak kalsaydı Falcao'dan daha fazla katkı verirdi..

Geri
Üst Alt