#8 Ryan Babel

ilk yarı duran toptan çıkardığı şut çok sağlamdı bi bu vardı zaten birde 80. dakikada sağ taraftan yaptığı bi orta var ulan bi kafayı kaldır yahu bi kaldır bak içeri
ayağımdan çıksında ne bok yiyosa yesin top dedi resmen

ilk yarı duran toptan çıkardığı şut çok sağlamdı bi bu vardı zaten birde 80. dakikada sağ taraftan yaptığı bi orta var ulan bi kafayı kaldır yahu bi kaldır bak içeri
ayağımdan çıksında ne bok yiyosa yesin top dedi resmen
8 kere topun üstünden atladı herif laptop ekranını kırıyordum

İlk geldiği zaman da yazdım yine yazıyorum çöpsün çöp.

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Ryan Guno Babel ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Ryan Guno Babel ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre her bir futbol sezonu için Futbolcuya net 2.500.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir

Ayrıca Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya imza parası olarak net 2.000.000 EUR ödeyecektir.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

boşa giden 9.5m euro

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Ryan Guno Babel ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Ryan Guno Babel ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre her bir futbol sezonu için Futbolcuya net 2.500.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir

Ayrıca Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya imza parası olarak net 2.000.000 EUR ödeyecektir.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

boşa giden 9.5m euro

kulübün tapusunu vermis s....ler

neyse ki geçen sene yarı dönem parasını ödemedik , kiraladık.

Bu yıl da fulhama yollayın bu pembe şekeri.

Acil olarak Fulham isimli kulübe Thames Nehri kıyısında 2 kişilik serpme kahvaltı karşılığında gönderilmeli.

Yapacağın son vuruşa oturayım. Goldeki asistte Belhanda'yı geçtim, çizgide topu çıkaran Diagne kadar bile payı yok ama Diagne'nin atamadığı golde tek pası çok güzeldi. Onun dışında kalitesiyle fark yaratıyor herif. Bunu da üstüne maaş filan vererek göndermenin lüzumu yok, bonservise karşılık maaşının tamamını karşılayan takım varsa amenna, yoksa kalsın bu sene de. Hiç yoktan hamle oyuncusu olarak fark yaratır.

Bu adam kalacaksa kesinlikle sağ kenarda oynaması lazım.Sağ tarafta oynadığında topu ayağından çok daha çabuk çıkarıyor bence

Bravo Ryan bravo. Neftçi maçında herkes yerin dibine sokarken ben beğendim ve savundum. Kaliten, futbol bilgin yeterli. Bir de isteğin var bu sene, çabalıyorsun uğraşıyorsun.

Kesinlikle takımda kalmalı, kesinlikle.

Bugün oyuna girdi ve tecrübesi/kalitesiyle büyük fark yarattı.

oyuncuları eleştirin, ama nefrete dönüşmesin eleştiriniz. Babel çok iyi yolda.

Maçı koparan adam..Belhanda'ya attığı pas çok klastı.. Solda etkili olamıyor güven eksikliği var ama forvet arkası farklı işler yapabilir..

Bravo Ryan bravo. Neftçi maçında herkes yerin dibine sokarken ben beğendim ve savundum. Kaliten, futbol bilgin yeterli. Bir de isteğin var bu sene, çabalıyorsun uğraşıyorsun.

Kesinlikle takımda kalmalı, kesinlikle.

Bugün oyuna girdi ve tecrübesi/kalitesiyle büyük fark yarattı.

oyuncuları eleştirin, ama nefrete dönüşmesin eleştiriniz. Babel çok iyi yolda.
Hocam bizde ezbere yorum yapılıyor.
hani maraton show tv deyken şansal büyüka ile Erman hoca zamanında Erman hoca maçın ilk yarım saatini izler programa yetişiyim diye maçtan çıkar gelirdi programa. o yarım saat izlediği 60 dakika izlemediği maçı öyle anlatırdı ki ezberi belli cümlelerle şaşar kalırdım.
bizim forumda böyle.
babel aşağı babel yukarı.
adama çok çok aşırı ve gereksiz sözleşme verdik orası ayrı sahadaki performansı 2 maçtır gayet iyi.
Bu maçta diagne kolayı yapabilse 2 asisti vardı.
adam klas bir defa şut tehdidi var her daim. zımba gibi vuran en iyi vurucu takımda uzak ara.
çabalıyor çalışıyor katkı veriyor.
bunları hiç görmeyip tukaka tukaka demekten ne zevk alırlar şaşarım

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt