Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.617
- 5.043
- 1.373
Kullanamıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı koşturmayacan ayağına top verecen 3. bölgede bırakıp pres falan beklemeyecen, o zaman iş yapar.
Aynen planlamada büyük sıkıntı var. FFP diye beleş topçuları aldık ama modern futbola aykırı statik futbol oynamaya çalışıyor hepsi. Hocanın kafada ne var bilmiyorum ama olduğu da şüpheli taktiksel anlamda, herhangi 2-3 oyuncusu seri futbol oynayan takımlar elek eletir bizim takıma. CL’den bahsetmiyorum bile.bütün takım böyle adamlardan kurulu.
böyle takım olmaz.
Aynen planlamada büyük sıkıntı var. FFP diye beleş topçuları aldık ama modern futbola aykırı statik futbol oynamaya çalışıyor hepsi. Hocanın kafada ne var bilmiyorum ama olduğu da şüpheli taktiksel anlamda, herhangi 2-3 oyuncusu seri futbol oynayan takımlar elek eletir bizim takıma. CL’den bahsetmiyorum bile.
Emre mor dedik rakip bizim takımı iyice sezdiğinden 3 kişiyle kilitliyor çocuğu, geri kalanlar tehlike arz edecek bi varlık gösteremiyorlar çünkü.
Bu hal devam ederse henrykuruyu epey arayacağız gibi gözüküyor.
dolapta ne var ne yok diye bakmadan markete gidip dolap peynir dolu olmasina ragmen 5 cesit peynir daha alip gelmisiz.hoca daha evvel de kötü transferler yapmıştır ama hızlı ve tempolu futbolculara bayılır. her dönem böyle adamlar alır. bazen tutmazlar ama tutanı da gerçekten iyi işler yapar.
adam kendini inkar edercesine ne kadar hareketsiz adam varsa tuttu getirdi. inanılır gibi değil.
sanki markete çıkıp ne uygunsa almışız gibi. halbuki ihtiyaca göre almak gerekiyordu.
yyaw nerde mücadele etmediğini , zorlamadığını gördün ? 10 kişi kalmış bölgeler arası açık olmuş kendi sahasına kapanmış takımda ileri taşımaya çalıştı adam. dedigin driplingi 2 kere yaptı 1 tanesi 2. yarıda ilkinde zorladı. ki oyuncuya bu alanı vermiceksin napıcaksın?Vurdunduymaz ve artistin t teki.
Bize gram faydası olmayacağı çok belliydi.
İşin kötü yani topçu'dan sayip 90 dakika sahada tutarsak geçen sene kargalara yaptığı gibi ilk yarı şampiyonluğa havlu atmamızı sağlayacak.
Kendi takımında maaşı geç alıyor diye top oynamayan karakterde birini alıp getirirsen böyle rezil olursun.
Şimdi gidip instagram da beğeni kassin