#8 Ryan Babel

Bide su sacini boya sicacam senin midlife crisis hayatina.

Attention whore kisiligine bide midlife crisis eklenince, ugras dur.

33 yasinda herif 1tane hareket ogrenmis sabah aksam ayni hareket. Ilk yari 2 adam gecti 16da Seri bos, beyinsiz 3cuyu gecmeye calisti, cunku akli o kadar yetiyor beyinsiz.

Sacin dokulesin inshallah

Adamla pas alışverişine giren yok, duvar olan yok, sahte santrafor gibi kendini ceza sahasına atınca top yollayan yok. Premier Lig'in uzak ara düşen Fulham'ında yarım sezon estirdi herif ama burada o kötü Fulham'ın bile gram sistem anlayışını görmeyince jetlag olmuştur. 2-3 haftaya Fatih Terim'in en önemli oyun planının ''topu alan gitsin'' olduğunu öğrenince daha etkili olur merak etmeyin. Hiç yoktan topla da topsuz da yetenekli herif, yarın iş birebir çalım, bireysel performansa gelince o noktada da Feghouli'yle birlikte takımın en maharetli oyuncusu olur. Bugün takımın ne halt yediğini o da anlamadı.

hollanda milli takımının banko oyuncusu bir maçla çöp ilan edilmiş dün babelin yerinde ronaldo olsaydıda bişey degismezdi bence takım kötüydü

Nzonzi gelince Seri yerine geçecektir. Babel geriye bu kadar gelmek zorunda kalmayacak ve kalitesi ortaya çıkacaktır. Babel'i gömmeyelim Nzonzi'nin kadroya girmesini ve Selçuk'un artık kulübeden çıkmamasını bir bekleyip görelim. Ben beğendim Babel'i.

ECPwCr3WkAAq_dy

Vurdunduymaz ve artistin t teki.

Bize gram faydası olmayacağı çok belliydi.
İşin kötü yani topçu'dan sayip 90 dakika sahada tutarsak geçen sene kargalara yaptığı gibi ilk yarı şampiyonluğa havlu atmamızı sağlayacak.

Kendi takımında maaşı geç alıyor diye top oynamayan karakterde birini alıp getirirsen böyle rezil olursun.
Şimdi gidip instagram da beğeni kassin

Gol veya asist yapamadı ya meydan sana kalmış takımda tek bir şeyler yapmaya çalışan topçuydu üstelik ama senin için önemli değil skor yapması lazım her maç.

İşin kötü yani topçu'dan sayip 90 dakika sahada tutarsak geçen sene kargalara yaptığı gibi ilk yarı şampiyonluğa havlu atmamızı sağlayacak.

Kendi takımında maaşı geç alıyor diye top oynamayan karakterde birini alıp getirirsen böyle rezil olursun.

Büyük rezillik hakikaten.Bunu nasıl temizleriz bilmiyorum.!1!111

Tek maçla rezil olduk demek de ne bileyim, biraz garip.Onyekuru'dan daha çok gol asist yapacaktır.

Sene sonu görüşmek üzere.

Bence iyi oyuncu. Benim begenmedigim sey kontrat süresi.

Buna ek olarak cok statik bir oyun yapimiz var. Bruma, Garry, Onyekuru dan sonra sol kanata yine hizli bir kanat aliriz diye düsünüyordum ben. Sagda zaten Feghouli var.

Babeli alıp geriye dönmedi diye eleştiremezsin. Denizlispor maçında bişeyler yapmaya çalışan tek oyuncuydu. Haftaya yazar gibi.

Sezon bittiğinde en kritik isimlerden olacak. Falcao gelirse ondan bile değerli iş yapabilir.

Maaşa gelince sen çalışansan eğer 2 ay maaş almazsan sesin çıkmayacak mı?

Eleştirmek için elestirmeyelim

Acayip kuvvetli bir herif. Kalçayı koydu mu top almak çok zor ayağından. İlerde iyi top saklayan bir forvet olursa babel gibi, orta sahadan ve beklerden gelen destekler ile güzel duvar pasları ve verkaçlar izleriz
Bana kalırsa ben sola linnes sağa nagatomo ile çıkarım mesela

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence iyi oyuncu. Benim begenmedigim sey kontrat süresi.

Buna ek olarak cok statik bir oyun yapimiz var. Bruma, Garry, Onyekuru dan sonra sol kanata yine hizli bir kanat aliriz diye düsünüyordum ben. Sagda zaten Feghouli var.
bende babel transferine şahsen karşı değildim ama 3 sene yerine 2 yıl olsa sözleşme çiçek gibi olurmuş.

Yanlış yerde topla buluşturuyoruz. Selçuk da arkadaşımız kadar mücadele etti. Sonucu gitmeyen mücadelenin anlamı yok.

Çöpümüz Fernando’nun görevini Seri yerine Marcao ve Luyindama ile yaparsan kanatlarının topla buluşacağı yer orta çizgi olur.

Ben tekrar izledim maçımızı. Geri dönüp dönmemesinden bağımsız olarak İki kanadımız da topu ortasahada alıp kanattan yardıracak tipte değil. Top alabilmek için çok geri geliyorlar ve ardından da ortasahadan içeri kat etmek zorunda kalıyorlar.

Kanatların ve defansın yetersiz görülmesinin sebebi tamamiyle 6 numaraların biraz dahi olsa işini yapmaması.

Beklere yaklaşıp top isteyen olmayınca onlar da -özellikle Nagatomo- sürekli yan pas yapmak zorunda kalmışlar.

Defansı yarı sahamızın ortasına yakın kuruyorsan orta saha çizgisine yakın buluşacak oyuncular beklerin olmalı. Zaten 15-20 dk doğru oynadık.

Bu maç çok kötüydü ancak Nzonzi Fernando’nun ilk yıl geldiği işi yapsa dahi çok farklı bir takım izleyeceğiz. Babel de Falcao ile birlikte en çok katlı veren oyuncularımızdan olur.

Gömmeyelim bizlere kaliteli videolar sunan kardeşimizi.

Hızlı kanatlara alışmışız
Ama Babel'in kalitesi de inkar edilemez
Bence transfer dönemi bitmeden 1 kanat forvet almalıyız işimizi şansa bırakmamalıyız

türkiye'deki iyi zamanlarını kasımpaşa ve beşiktaş'ta geçiren adamı pili bittikten sonra aldık.

şimdi taşıyıp hücuma götürsün diye top veriyoruz, o da geri veriyor tabi.

türkiye'deki iyi zamanlarını kasımpaşa ve beşiktaş'ta geçiren adamı pili bittikten sonra aldık.

şimdi taşıyıp hücuma götürsün diye top veriyoruz, o da geri veriyor tabi.

O dönemlerde de top taşıyabilen bir oyuncu değildi, forvetten bozma kanat bu adam.

Geri
Üst Alt