#8 Ryan Babel

İşte bir futbol takımında şutör topçunun önemi o soktuğumun topu auta da gitse direğe de çarpsa kaleciden de sekip gelse yada bir adama çarpacakda olursa kaleye atacaksın kardeşim bak işte çarptı girdi. Sürekli denememiz lazım böyle Bak şansa girdi bi tane

Bu adama kötü diyenlere sesleniyorum.. Ula adam ilk maç ilk dakikada Diagne'ye alda at dedi..Diagne golü yedi sonra Selçuk penaltı kaçırdı maç elimizden kaydı gitti.. İkinci maç golünü attı sonra Donk maçı hediye etti.. Her maç işini yapıyor her maç kilit açıyor daha ne yapsın adam..Üstelik bunu takım oyunu olmadığı halde yapıyor.. Bir şablon yok ortada..

Sete yerleştiğimizde çok etkili olabiliyor. Takım olarak oyunumuz geliştikçe Babel'in verimi de artacaktır. Beğenilmediği maçlarda bile çıkıp galibiyeti getirecek golleri atabiliyor gördüğünüz üzere. Önemli oyuncu.

deplasmanda bizi çokca kurtaracaktır

deplasman bug'ı herif bjkyide bu kurtarmıştı.

bu herifle ilgili tek olumsuz düşüncem 3 yıllık sözleşme. 2 yıllık çiçek gibi bi sözleşme imzalayabilirdik

Sete yerleştiğimizde çok etkili olabiliyor. Takım olarak oyunumuz geliştikçe Babel'in verimi de artacaktır. Beğenilmediği maçlarda bile çıkıp galibiyeti getirecek golleri atabiliyor gördüğünüz üzere. Önemli oyuncu.

Takım rezil halde çıkıp Babel kötü diyenler var şaka gibi hayır tanımasak etmesek diyecez adamlar haklı Babel kötü ama takımda kimse sallamıyorken Babel yine uğraşıyor ediyor ama az yapıyor çok yapıyor farklı konu eleştirmek için sıraya giriyorlar daha takıma bile alışmadı bu adam ama yine de atıyor , attırıyor üstüne attığı goller iptal ediliyor.

Babeli çok istedim fulhamdayken de çok şükür iş de yapıyor.. Ama ben babel den daha fazlasını bekliyordum doğru söylemek gerekirse.. Bir kere enerjik değil bakın fulhamda bu adam 25 yaşında gibiydi.. Kanatta beklediğimiz efektifliği yok ben bjkdeki gibi topu tutup takımı yerleştirmesini bekliyorum ayrıca hala soldan yardıramıyor bu adam 3 ayda yaşanacak değil belli ki bizim antrenmanlar yetersiz gelmiş zaten takımın üstünde de bir ölü toprağı var

Babeli çok istedim fulhamdayken de çok şükür iş de yapıyor.. Ama ben babel den daha fazlasını bekliyordum doğru söylemek gerekirse.. Bir kere enerjik değil bakın fulhamda bu adam 25 yaşında gibiydi.. Kanatta beklediğimiz efektifliği yok ben bjkdeki gibi topu tutup takımı yerleştirmesini bekliyorum ayrıca hala soldan yardıramıyor bu adam 3 ayda yaşanacak değil belli ki bizim antrenmanlar yetersiz gelmiş zaten takımın üstünde de bir ölü toprağı var

Takımın kendisinde var ama bu başka bir şey var biz anlamıyoruz umarım çözülürüz yoksa hem bu sezon bitmez.

Takım rezil halde çıkıp Babel kötü diyenler var şaka gibi hayır tanımasak etmesek diyecez adamlar haklı Babel kötü ama takımda kimse sallamıyorken Babel yine uğraşıyor ediyor ama az yapıyor çok yapıyor farklı konu eleştirmek için sıraya giriyorlar daha takıma bile alışmadı bu adam ama yine de atıyor , attırıyor üstüne attığı goller iptal ediliyor.

Kaldı ki daha ne kendisi ne takım %100'de değil. Onyekuru ile kıyaslanıyor geldiğinden beri ama çok yanlış. Bambaşka oyuncular ve katacakları da bambaşka. Babel daha faydalı olacak sezon ilerledikçe. Geldiğinden beri yazıyorum, en güvendiğim transferlerden biri.

Babel'i değerlendirirken artık 32 yaşında olduğunu hesaba katarak değerlendirelim, Babel müthiş durumda demiyorum gerçekten bazı yetilerini kaybetti artık ama geldiğinden beri söylediğim gibi maç kazanırsak Babel sayesinde kazanıcağız

Bugün 3 tane attı 2 tanesi sayılmadı bir de penaltı kazandırdı, Konya maçında yine attı bir tane de sağlam pozisyonu vardı neredeyse gol olacak. Maç içinde büyük kopukluk yaşıyor ritmini hala arttıramadı ama şu anda Feghouli ile birlikte bu takıma maç kazandırabilecek tek oyuncu Babel

Ama sol kanat olur ama 2. forvet gibi oynar bilemem de Babel 'den daha iyisini çok daha hızlısını alamadığımız sürece Babel bu takımın en önemli hücum silahı Feghouli ile birlikte

Kesinlikle faydalı olacak. Biraz daha alışsın taraftar bağrına bassın dahada iyi olacak. Biraz durgun sadece adaptasyon sürecinde.

Sahanın herhangi bir pozisyonunda Diagne'yi top diye oynar. Akan oyunda Diagne'nin yarım sezonda attığı gol kadar pozisyona girdi herif bir devrede. 1 tane gol attı, 2 golü burun farkı ofsaytla kaçırdı. Bu takıma adam akıllı santrafor alınmayacaksa ve Fatih hoca tek santrafor ısrarında devam edecekse bu oyuncu Babel'den başkası olamaz, en olmadı ihtimal Diagne'yle çift santrafor olarak oynatılmalı. İkinci yarı topu biraz önde tutup Babel gibi pozisyonu olmamasına rağmen topu taşımayı bilen oyuncu 9 olunca, bir deplasmanda son 40 maçtır giremediğimiz kadar pozisyona girdik resmen. Herif takıma geleli 2 ay oldu ama safi kalitesiyle Feghouli'yle birlikte en versatile oyuncumuz bence. Ortaya adam akıllı bir santrafor alınsaydı Feghouli'yle değişmeli çift kanatlarını da görmeyi isterdim ama Mevlüt kadar santrafor getiremeyen yönetimin bize Babel'den daha iyi alternatif sunabileceğini de sanmıyorum. Sezona bu kadroyla devam edeceksek ve tek santrafor oynayacaksak bu isim Babel'den başkası olmamalı.

Babel büyük takım oyuncusudur her zaman güvenebileceğin ne vereceği belli kaliteli profesyonel elbette eski günlerinden uzak ama verimli adam formayı hiç yadırgamadı çünkü cv'si gayet yeterli bizim için..

geçen sene Feghouli çoğu maçta takımı ipten almıştı bu sene sıkışan maçlarda Babel en güvendiğim adam. Ama oyun tarzımızda bir değişiklik mutlaka olacaktır Babel, Feghouli, ve olursa Falcao üçlüsü ve Mariano, Yuto bekleriyle 4-3-3 oynamamız imkansıza yakın. Beklerin biri değişip Nzonzi-Seri yanyana oynarsa yani klasik 4-2-3-1'e dönersek daha doğru olabilir

geçen sene Feghouli çoğu maçta takımı ipten almıştı bu sene sıkışan maçlarda Babel en güvendiğim adam. Ama oyun tarzımızda bir değişiklik mutlaka olacaktır Babel, Feghouli, ve olursa Falcao üçlüsü ve Mariano, Yuto bekleriyle 4-3-3 oynamamız imkansıza yakın. Beklerin biri değişip Nzonzi-Seri yanyana oynarsa yani klasik 4-2-3-1'e dönersek daha doğru olabilir

Zaten öyle olmalı. Ama Belhanda gibi ne oynadığı belli olmayan biriyle olacak iş değil 4-2-3-1. Keşke adam akıllı bir 10 numaramız olsa. Mesela Emre Akbaba ve Atalay Babacan oynayabilir 4-2-3-1 bence. Ama Belhanda oynayamaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gözden kaçırdı çoğumuz ama şu ana kadar 5 gol attı 3'ü iptal edildi.geçen sene uzaktan şutör oyuncu eksikliği çekiyorduk ve ceza sahasına yerleştiğimizde kafa vuracak oyuncumuz azdı bu konularda bizi geliştirdi.

kanatta yavaş kalıyor bazen top eziyor ama bunun sebebi babel'in halen fizik olarak kendine gelmemiş olması.babel yaşından dolayı sezonun ortalarına doğru kendine gelen bir oyuncu sezon açılışlarını geç yapıyor fizik olarak.beşiktaşta'da böyleydi.fullham'da izledik bu adamı sadece golcü değil yani kendine gelir 1 ay içinde çizgiye inmeye başlar.

Geri
Üst Alt