- 15 Ocak 2012
- 8.710
- 5.320
- 1.343
Paris ve Real’den nasıl 6 puan aldım adlı videoyu çekmek için cl maçlarında coşacağını düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersine bizim kamp antrenmanları çok ağır olduğu için oyuncular henüz toparlanamadı.. Fatih hoca aşırı yükleme yaptı ve umarım ters tepmezBabeli çok istedim fulhamdayken de çok şükür iş de yapıyor.. Ama ben babel den daha fazlasını bekliyordum doğru söylemek gerekirse.. Bir kere enerjik değil bakın fulhamda bu adam 25 yaşında gibiydi.. Kanatta beklediğimiz efektifliği yok ben bjkdeki gibi topu tutup takımı yerleştirmesini bekliyorum ayrıca hala soldan yardıramıyor bu adam 3 ayda yaşanacak değil belli ki bizim antrenmanlar yetersiz gelmiş zaten takımın üstünde de bir ölü toprağı var
Biraz geç form tutma olayı olabilir sadeceTam tersine bizim kamp antrenmanları çok ağır olduğu için oyuncular henüz toparlanamadı.. Fatih hoca aşırı yükleme yaptı ve umarım ters tepmez
KatılıyorumTakım komple formsuz olduğu için Babel'de tam performansını ortaya koyamadı. Falcao ile birlikte yükselişe geçer.
Tam tersine bizim kamp antrenmanları çok ağır olduğu için oyuncular henüz toparlanamadı.. Fatih hoca aşırı yükleme yaptı ve umarım ters tepmez
Ahmet abi ne der bu duruma acaba
Muhtemelen Hollanda koçu komisyon peşinde
idmanlarda bisiklete bindirenler ve takımı yaşlı çöplerle dolduranlar derhal istifaAhmet abi ne der bu duruma acaba
Muhtemelen Hollanda koçu komisyon peşinde