Bence asıl sıkıntı bu reis daha doğrusu bizim şampiyonlar ligi seviyesinde olamamamızın sebebi bence bu, bizim takımın saha içinde dinlenmeye ihtiyacı var, tamam hiçbir takım 90 dakika boyunca muazzam oynayamaz da Liverpool mesela bir atak yapıyor varıyla yoğuyla topu kaptırdıkları anda Firmino-Salah-Mane üçlüsünden itibaren bir pres yapıyorlar yarınlar yokmuş gibi zaten topu kapmaları çok sürmüyor 6-7 saniye sonra topu kapıp yine aynı varıyla yoğuyla atak
Tamam futbol ortamımızı Liverpool ile kıyaslamıyorum da takım böyle oynasın 90 dakikanın 20-30 dakikasını dinlenerek geçirsinler hak ettiler deriz, ama biz bakıyorum Konya maçında futbol oynadığımız bir 15 dakika var ikinci yarının başında zaten orada golü bulduk maç bizim için bitti, Denizli maçına bakıyorum ilk 25 dakika penaltı kaçana kadar mükemmel olmasa da oyunda olduğumuz bir kısım var sonrasında buyur diyerek maçı Denizliye verdik
Ya gerçekten maça hiç konsantre değiliz en ufak olayda maçtan kopuyoruz ya da bu takım 15-25 dakika arası futbol oynayabiliyor
Ki işin ilginç yanı ne reis biliyor musun ? o üst düzey bile sayılmayacak oynadığımız 15-25 dakikalık kısım bizim bu ligde maç kazanmamıza yeter, Denizli maçında Selçuk o penaltıyı atsa maç kesinlikle çok farklı ilerlerdi, Konya maçında Donk son anda rakiple duvar pası yapmasa maçı kazanmıştık yine aynı Kayseri maçında üst seviye oynadığımız kısım 25 dakikayı geçmez