#8 Ryan Babel

Bu herif de iyi oynadı :D onyekuruyu da raheem sterling yapmış masallah forum.Onyekuru takımın kötu oynadığı hiçbir maç iyi değildi.Sisteme bağlı bir adam onyekuru.Bugun olsa ona da söverdiniz.Hala birey birey değerlendirme yapmak yanlıs
Son 10 maça kadar herkesin sövdüğü bir adamdı Onyekuru geçen sene. Şimdi kıymete bindi nedense.

Ne diye bunu tuttu oyunda 90 dakika sinirlerim zıplıyor yemin ederim. Kaçırdığı gol aklıma geliyor ulan bunları atıyordun bjk de hadi yaşından dolayı hızın düştü cevikligin bitti de şu pozisyonda ikisine de gerek yok. Ayrıca bundan sonra kesinlikle forvet yedeği olarak beklemeli kenarda. Adamda kanat oyuncusunda bulunması gereken hiç bi özellik kalmamış kağnı gibi herif.

Emre'yi kanada atıp Babeli Falcao'nun arkasında serbest oynatmalıyız. Kanat performansı bizi tatmin etmeyecek.

Takımın nzonziyle beraber en iyisiydi net ilerde çok top tuttu rakibi yordu zaman zaman oyunu soguttu onyekuru olsa bu sistemsiz takımla kaybetmiştik çok top ezerdi

Bence bugün gayet iyi oynadı, elinden geleni yaptı, rakibin üstüne giden nadir oyunculardan biriydi. Onyekuru' mu Babel mi derseni, tabiki Babel.

Keske defansa fazla yardim etse. Nagatomoyu tek basina iki adama karsi birakitigi oluyor her mac.

Beğenmedim bende pek ama ayağına topu aldığı çoğu pozisyonda yakınında oyuncu bile yoktu, maçı dikkatli izleyenler görmüştür.

Beğenmedim bende pek ama ayağına topu aldığı çoğu pozisyonda yakınında oyuncu bile yoktu, maçı dikkatli izleyenler görmüştür.
oldugunda ise atmadı sacma sapan sutlar vurdu.belhandanın top kaptırmasına dedigin gibi takım olarak ileri cıkıyorsun babel pas vermek yerine sacma sapan sutlar atıyor sen olsan kosarmısın?

o macin en net posisyonunu senin gibi bir adam nasil kacirir ya

oldugunda ise atmadı sacma sapan sutlar vurdu.belhandanın top kaptırmasına dedigin gibi takım olarak ileri cıkıyorsun babel pas vermek yerine sacma sapan sutlar atıyor sen olsan kosarmısın?
ortasahadan çektiği saçma şut beni benden aldı.

kaçırdığı golde suçlamam, denedi girmedi. eveleyip geveleyip şut vuramasa söverdim

Sağ tuş basılı kaldığı yetmezmiş gibi kare de aynı. Oyun planını buna evirdiği anlar hiç hoş değil.

Ben zaten alternatif olarak alındı diye düşünüyordum Babel'i ama ffp falan derken sola adam bulamadık heralde. Şu çağın kanat oyuncusu hiç değil kendisi Feg'de öyle.

Çok enteresan bir oyuncu maç içinde bazen takılın çok rahatlattı bazen rezalet oynadı

Çok fazla top eziyor. Takımın ağabeyi benim modunda oynuyor adam. Basit oynasa işini yapsa kafi olacak oysaki. O golü çok rahat atması lazımdı. Aşırtma bile koysa sokacağı topu atamadı. Ağabey gibi oynamayı bırakmalı.

Geri
Üst Alt