#8 Ryan Babel

Top saklama ve topu ayağında tutması çok iyi özellikleri . Faul almadan topu vermiyor. Ya da en kötü rakibi taca veya kornere zorluyor. Ama bütün bunların yanında hız yok,dribling yok. Kanat oyuncusunda olması gereken iki temel özellik yok bence. Ama deplasmanda faydalı oynadığını düşünüyorum. İç sahada ise Onyekuru gibi pırpır kanat lazım.

Bu hirboya bu parayı verecegimize quincy promesi kiralayabilirdik b e l k i. Düşünüyorsun soldan iceri girer bam gum kaleyi sarsan sutlari ceker goller atar ama sahada olmuyor iste. Yerine adam olmayan tek oyuncu takimda. Formasyon degisirse anca yedek kalir gibi

Bizim acimizdan iyilerdendi bugün, neden elestiriyorsunuz anlamiyorum. 20-25 dakika fazla birakti hoca sahada sadece. Iyi top tutuyor ilerde. Nagatomo ile simdiye kadar hic bir uyum yakalayamadi. Ömer kanattan gidince, daha iyi uyum sagliyorlar.

Öyle cok kötü oynayan da kimse yoktu takimda, belki Feghouli, oda keza ikinci yari biraz toparladi, veFalcao ama o bile fizik durumuna göre iyi mücadele etti cabaladi ilerde.

Babel bu sezon takimin en önemli silahlarindan biri olacak.

Ilerde atılan her topu sakladı la adam saçma sapan yerlerden vurması bir de kontra da falcao'ya kötü top atması dışında beğendim ben.

Sırf o golü kaçırdığı için ipi çekilmiş :D

1-0 kazansak onun golüyle,övgü dizeleri görecektik

Bizim acimizdan iyilerdendi bugün, neden elestiriyorsunuz anlamiyorum. 20-25 dakika fazla birakti hoca sahada sadece. Iyi top tutuyor ilerde. Nagatomo ile simdiye kadar hic bir uyum yakalayamadi. Ömer kanattan gidince, daha iyi uyum sagliyorlar.

Öyle cok kötü oynayan da kimse yoktu takimda, belki Feghouli, oda keza ikinci yari biraz toparladi, veFalcao ama o bile fizik durumuna göre iyi mücadele etti cabaladi ilerde.

Babel bu sezon takimin en önemli silahlarindan biri olacak.

Sonuca odaklı olduğumuz için böyle. İlerde top tutup, faul alıp takımı çıkarması olumluydu mesela. 3. bölgede aksilik yaşadı biraz. Karşı karşıya kaçırdığı ve bir tane de ayağının altından kaçırdığı top var. Rezalet denilen maçı 1 gol 1 asist ile bitirebilirdi.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama karşı karşıya olduğu pozisyonda topu sağına verse Falcao boş kaleye yuvarlayacaktı.

Yine şut çektiği bir pozisyonda sol tarafa verse topu Seri kaleci ile karşı karşıya.

Kanatta oynaya devam ettiği zaman dilimi bize de kendine de işkence gibi.Ama sahada da kendisi gibi bir hücum tehdidi de olmalı,kesilecek birisi değil.

Çözüm belli.Acil 4-4-2,Babel de Falcao'nun yanına forvete.

Hoca basın toplantısında brugge u analiz ettiklerinde sağ taraftan çok çıktıklarını bunun için babeli oraya yerleştirdiğini söyledi ki ilk yarıda ayakta kalan tek topçumuzdu sağ taraf babel yüzünden atağa çıkamadı buda bizim için bir avantajdı kaçırdığı golden dolayı mı bilmiyorum ama boş yere gömülüyor şuan adam gayet iyi oynadı

Sutlarini hic begenmiyorum nedense. Kendi sutlarini bisey saniyor cok manyak sutlarim felan var boyle bi degisik vurmalar felan.
Adamin fizigi iyi ama iyi top sakliyor top ona gelince

Pozisyona bir daha baktım da bu şutu çekmeden kaleci dizinin üstüne yatmış bile, gerçekten çok kolay pozisyonmuş ya 3 puandan etmiş resmen.

Ben hocanın yerinde olsam son 20 dakika Falcaoyu çıkarır Babeli santrafora alır yanına Andone yi koyardım.Rakibin stoperlerini biraz zorlasak hataya müsait oyunculardı.

Babel ve Feghouli gerçekten muazzam kaliteli hücumcular bu ligde bu ikili kadar kaliteli kanatları olan hiçbir takım yok ama aynı anda ikisinin birden sahada olması gerçekten sıkıntı

Zaten durağan olan takımımızı iyice yere çekiyor iki kanadımız hele ki bu ikilinin arkasına Mariano&Nagatomo ikilisini de ekleyince iyice çekilmez oluyor

Ya bu iki kanattan birisini hızlı Onyekuru&Bruma tarzında bir adamla değiştirmek gerekiyor ya da 2 bekimizi birden değiştirmemiz gerekiyor

Hani arkalarında oynayan kanat oyuncuları daha çevik olsa hücuma daha çok katılsalar ikiye birler ile iş yaparlar yine dün Nagatomo 2 defa çıktı Babel Nagatomo'nun önüne topu bırakabildi ama koskoca maç boyunca 2 defa orta sahayı geçti Nagatomo

Dün Brugge'nin sağ beki Mata Feghouli'nin arkasında oynasaydı Babel'in arkasında Jetro Willems gibi bir sol bekimiz olsaydı çok daha rahat olurduk

Geri
Üst Alt