#8 Ryan Babel

Kotu topcu degil de bize hic uymuyor.Oyunu yavaslatiyor.Kesip Andone-Falcao ile 4-4-2'ye donmek lazim

Şenol güneşin elinde on numara top oynayan adam terimin sayesinde çöpe döndü hoca farkı olduğu çok net ortada

Adam son 2-3 maç zaten kötü ama inatla oynatılıyor.

Babel'e asla kötü oyuncu demem ama Galatasaray'ın ihtiyacı olan oyuncu tipi değil kesinlikle. Bize daha seri oynayan daha dik gidebilen hızlı bir açık gerekiyor. Hem Feghouli hem Babel olmuyor.

Tek birsey yaziyorum.

3 senelik kontrat, yillik 2,5 Milyon €.
Büyük rezillik. Sorsan Galatasaray'ın geleceğini, mali yapısını düşünüyorlar uykuları falan kaçıyor. FM'de 13 yaşında çocuk yapmaz böyle dangalakça bir kontrat.

Ama nolacak ya elimizi Metin Oktay gibi kalbimize koyarız, söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır falan deriz ağlaşırız falan çok aşığız ya kulübe hani.

Aşık maşık olmayın anasını satayım, elinizi kalbinize de koymayın şöyle dangalak dangalak kontratlar yapıp Galatasaray'ın geleceğini karartmayın akıllı mantıklı işler yapın kafi başka bir şey isteyen yok. Benden sonrası tufan bunların zihniyeti, başarı gelecekse benle gelsin de nasıl gelirse gelsin başarısız olursam Galatasaray'ın geleceği ne olur diye düşünen yok.

Olmuyor, topu kontrol edip belini çevirene kadar topu kaybediyor zaten. Yedeğe çekilmeli.

Bu adam anca 4-4-2 nin 2. forveti olarak. Kanat performansı bizi memnun etmeyecek. Artık Emre'yi yavaştan 11e alma vakti geldi.

Babel bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değilmiş. Bildiğin Mustafa Sarp'ın az daha teknik olanı. Topu eveleyip gevelemeden, kendi ekseni etrafında bir tam tur atmadan pas veremiyor. Azimli ama yavaş ve bencil. Ayrıca bu adam kanat değil çift forvetin ikinci elemanı.

Büyük rezillik. Sorsan Galatasaray'ın geleceğini, mali yapısını düşünüyorlar uykuları falan kaçıyor. FM'de 13 yaşında çocuk yapmaz böyle dangalakça bir kontrat.

Ama nolacak ya elimizi Metin Oktay gibi kalbimize koyarız, söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır falan deriz ağlaşırız falan çok aşığız ya kulübe hani.

Aşık maşık olmayın anasını satayım, elinizi kalbinize de koymayın şöyle dangalak dangalak kontratlar yapıp Galatasaray'ın geleceğini karartmayın akıllı mantıklı işler yapın kafi başka bir şey isteyen yok. Benden sonrası tufan bunların zihniyeti, başarı gelecekse benle gelsin de nasıl gelirse gelsin başarısız olursam Galatasaray'ın geleceği ne olur diye düşünen yok.

Geldiginde de demistim bu adam aslinda dogru ve tasarruflu kullanilirsa müthis bir yedek oyuncusu olabilir diye ama böyle mal mal yüksek kontrat yapilinca direk ilk 11 olarak düsünülmüs yani burasi cok acik. Yazik günah gercekten.

Cöpe atilan paralar resmen. Bize hizli kanat lazimdi, son 3 sene de gördük bunu. Bruma, Garry, Onyekuru.

Alınmasına karşı değildim ama aldığı paraya ve kontrat süresine karşıydım. Genel olarak 30’u geçmiş kanat oyuncularına karşıyım.
Açıkçası bir sene iyi oynayabileceğini düşünüyordum ama çok kötü başladı ve çok kötü gidiyor. Umarım düzelir.

Bu maç özelinde taç çizgisinde Ozan’a atmaya çalıştığı çalım fiziki açıdan yaşadığı düşüşe net bir örnekti. Umarım çabuk toparlar. Hızlı olmasa bile doğru zamanda şut ve paslarla takıma fayda sağlar. Şu anda hızının dışında tercihleri de doğru yapmadığını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt