Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
Bu gevşeğin insta hesabını spamlayın artık kapatsınlar. Futbolcu değil youtuber sanki hıyar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babele uzun top atmaktan başka planımız yoktur belki o yüzden durmuştur oyundaikinci yarıya bu arkadaşla başlamak çok yanlış karardı.
iyice sıçtı ztn ikinci yarı
4-4-2 oynayıp 2.forvet oynatacaksak bu oyuncu tercihim andone olur. Hayır iksiide aynı paraya oynuyor bu herif çıksın tribüne ne ayrıcalığı var. 2 haftadır pas atma hevesi yüzünden 2 kere golden olduk.Bu adam anca 4-4-2 nin 2. forveti olarak. Kanat performansı bizi memnun etmeyecek. Artık Emre'yi yavaştan 11e alma vakti geldi.
Ben de öyle düşünüyorum. Şutör oyuncudan ziyade Falcao'yu besleyebilecek, önde basacak haraketli birini tercih ederim. Zaten bu akşam da gördük ki Falcao topu aldığında kaleye sokuyor. Bu adamı besleyecek sistemler üzerinde çalışmalıyız.4-4-2 oynayıp 2.forvet oynatacaksak bu oyuncu tercihim andone olur. Hayır iksiide aynı paraya oynuyor bu herif çıksın tribüne ne ayrıcalığı var. 2 haftadır pas atma hevesi yüzünden 2 kere golden olduk.
Kale ile 20 metre uzaklık var 7 metre kale var önünde kimse yok pas atıyor o ayağının ile beyninde gidip gelen sinirlere 6222
imza parası ile 3.2 felan alıyor netTek birsey yaziyorum.
3 senelik kontrat, yillik 2,5 Milyon €.