#8 Ryan Babel

1600973836207.webp

Kılınç-Belhanda'yla filan görmek lazım. Bu orta sahayla Marcao'dan başka besleyicisi yok herifin. Ama bu son vuruş beceriksizliği ciddi gına getirmeye başladı.
gelen her topu ezdi, beklenildiği üzere..
ben iyi oynadığı maç hatırlamıyorum bizde.
olur da takımda kalırsa inşallah düzelir.

Sezonun basinda, külup buldugun an seni bedavaya ysrbest birakiriz deyip hic bir macta oynatmazsak belki simdiye gitmeye sicak bakardi. .

bi kıbleye git ben neden yaşıyorum ki diye sor

gelen her topu ezdi, beklenildiği üzere..
ben iyi oynadığı maç hatırlamıyorum bizde.
olur da takımda kalırsa inşallah düzelir.

Bu maç ölçü olmaz, sağı sollu ilk planda kafada olmayan adamlarla donatılmış, hiç top da alamıyor doğru düzgün. Benim direkt eleştirebileceğim tek şey girdiği pozisyonlardaki kararsızlığı. Akan oyunda çok fırsat yaratamamasına şaşırmıyorum.

Babel ve Sekidika yollanıp adam akıllı kanat almalıyız yoksa işimiz yaş

Bu maç ölçü olmaz, sağı sollu ilk planda kafada olmayan adamlarla donatılmış, hiç top da alamıyor doğru düzgün. Benim direkt eleştirebileceğim tek şey girdiği pozisyonlardaki kararsızlığı. Akan oyunda çok fırsat yaratamamasına şaşırmıyorum.
akan oyunda yok, son topta yok.
neyde olacak forvet adam?
Bu maç için değerlendirmiyorum. Genel Babel görüntüsü kötü.

Omerin nefis pasinda tek vurus yapacagina topa dokunuyorsun hirbo.

üstat yazılarını genel manada begenirim ama jimmy ve babel hakkındaki yazılarına katılmıyorum

üstat yazılarını genel manada begenirim ama jimmy ve babel hakkındaki yazılarına katılmıyorum

Ben Babel'e son 2 senedeki santraforlarımızı gibi bakıyorum. Fatih hoca yeni oyununu denerken o geçişteki en büyük zorluğu santraforlarımız çekti, bu yüzden de maliyeti ne olursa olsun aldığımız her adam kötü göründü. Bu yıl sonunda sistem oturmaya başlayınca Falcao da daha iyi görünüyor, Diagne de. Babel'in direkt kendisine yapabileceğim tek eleştiri kariyeri boyunca olmadığı kadar kötü bitiriciliği. Zaten bu adam oturmuş takımda akan oyunda da var olmasa milli takıma ne diye alsınlar.

3 net pozisyonun icine ettin. Beni gunahkar ettin. Annem tuhaf tuhaf bana bakti.

Bu adam çizgi oyuncusu değil. Forvet veya çevresinde oynadığında faydalı oluyor. Enteresan Terim hala çizgide kullanıyor. Falcao-Babel-Diagne 3'lü rotasyon olmalı gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt