- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Ulan at işte Kerem'e yav ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye sözleşmesi biter aldığı 2.5 m euro'ya Halil'in bonservisi çözeriz oradan iyi işe yarar3.yedek forvetimiz olarak yedek beklemeli
Pardon halili unutmuşum 4.
GSC Mobile App
Sözleşmesi oto uzuyormus. 20.mactan sonra bu maçta 20.maciymis uzadı yaniSeneye sözleşmesi biter aldığı 2.5 m euro'ya Halil'in bonservisi çözeriz oradan iyi işe yarar
Sözleşmesi oto uzuyormus. 20.mactan sonra bu maçta 20.maciymis uzadı yani
GSC Mobile App
Her şeyden önce terim ile uzatılmali. Hoca işler bok gidince sürekli sezon sonunu gösteriyor bırakmak için. Sezon sonunu görmeden bi şekilde ikna edilmesi lazım. Ben hocanın yapmak istediklerini daha yeni yeni yaptığını düşünüyorum. Bi yapı kurulacaksa terim önderliğinde kurulacak. Gittiği an herşey başa sarar. En az 3 4 sezon daha başımızda olmalı. Ondan sonrasi Allah kerim.Yolunu bulurlar gönderirler seneye de gençleşmeye devam bu devre arası başlangıçtı şampiyon olup şu ffp den kurtulursak CL için genç ortalamalı bir kadro oluşturmak lazım bu tarz adamlardan uzaklaşmalıyız.
Terim gitmez hoca uzun vadede 7-8 senelik planları ve hayalleri var hocanın hayallerini gerçekleştirecek bir yönetimle çalışmasını isterim çünkü hoca her seferinde Wenger ve Ferguson gibi olma hayallerini söylemişti bence 10 sene barajını geçmek isteyecek hatta kulübün tüm temellerini, yeni tesislerini ve bir çok düzen kurup öyle bırakır. Hocamızla hayallerimiz aynı umarım 1 Avrupa kupasını daha kazandığını görürüz o da müzedeki değil eksik olan tek kupa olur...Her şeyden önce terim ile uzatılmali. Hoca işler bok gidince sürekli sezon sonunu gösteriyor bırakmak için. Sezon sonunu görmeden bi şekilde ikna edilmesi lazım. Ben hocanın yapmak istediklerini daha yeni yeni yaptığını düşünüyorum. Bi yapı kurulacaksa terim önderliğinde kurulacak. Gittiği an herşey başa sarar. En az 3 4 sezon daha başımızda olmalı. Ondan sonrasi Allah kerim.
En kötü kadroda en kötü oyunda bile aman ne olacak terim var diyebiliyoruz. Giderse büyük burukluk olur. Tamir etmesi uzun sürer.
GSC Mobile App
5 yillik yapildiya yaw?Her şeyden önce terim ile uzatılmali. Hoca işler bok gidince sürekli sezon sonunu gösteriyor bırakmak için. Sezon sonunu görmeden bi şekilde ikna edilmesi lazım. Ben hocanın yapmak istediklerini daha yeni yeni yaptığını düşünüyorum. Bi yapı kurulacaksa terim önderliğinde kurulacak. Gittiği an herşey başa sarar. En az 3 4 sezon daha başımızda olmalı. Ondan sonrasi Allah kerim.
En kötü kadroda en kötü oyunda bile aman ne olacak terim var diyebiliyoruz. Giderse büyük burukluk olur. Tamir etmesi uzun sürer.
GSC Mobile App