#8 Ryan Babel

Bazı yorumları hayretler içinde okuyorum, ama hayatında hiç insan yönetmemiş sorumluluk almamış insanların yorum yapmasına aslında şaşırmamak gerekir.

Eğer bir lidersen bir grubu yönetiyorsan dışarıya karşı elemanını korumak zorundasın yoksa hiç birisini yönetemezsin. ne demesini bekliyorsunuz babeli allah kahretsin bir türlü gönderemedik başımıza kaldı, uğraşıyoruz mu desin.

Eşşek yükü ile para verilen bir adamı gönderemiyorsun futbolculara karşı kulüplerin eli kolu bağlı kalmış bir sistemde TD ne yapmalı. Bari para kazanıyor kazanalım yararlanalım oynatalım derdinde. Yoksa kadro dışı bırakırsın parasını ödersin. Babel zihniyetindeki başka insanlar için kaçış yolu gösterirsin.
Millet hocadan s*ktir çekmesini bekliyorlar anladığım kadarıyla.

Gene kanatta yaptığı hareketler ile kendine sövdürecekti. Bu adamı sahada özellikle kanat oynarken görünce tüylerim sinirden diken gibi oluyor.

Bu adam kadro dışı bırakılmalı verin parasını gönderin haram olsun o aldığın para

Bazı yorumları hayretler içinde okuyorum, ama hayatında hiç insan yönetmemiş sorumluluk almamış insanların yorum yapmasına aslında şaşırmamak gerekir.

Eğer bir lidersen bir grubu yönetiyorsan dışarıya karşı elemanını korumak zorundasın yoksa hiç birisini yönetemezsin. ne demesini bekliyorsunuz babeli allah kahretsin bir türlü gönderemedik başımıza kaldı, uğraşıyoruz mu desin.

Eşşek yükü ile para verilen bir adamı gönderemiyorsun futbolculara karşı kulüplerin eli kolu bağlı kalmış bir sistemde TD ne yapmalı. Bari para kazanıyor kazanalım yararlanalım oynatalım derdinde. Yoksa kadro dışı bırakırsın parasını ödersin. Babel zihniyetindeki başka futbolcular için kaçış yolu gösterirsin.
Dediklerinde doğruluk payı var lakin bu adamı en başta almak hataydı. Hele hele bu rakamlara almak rezaletten başka bir şey değil. Şahsi fikrim babel yerine alt yapıdan birini koy oynasın, yeter bu herifin saçma sapan kağnı gibi oyun tarzı.

Bu sıfatını sürklase ettiğim maç başı bin euro almak için oynamaya tenezzül etmez,garanti 3m alıyodur kılçıksız

Bari performansa dayalı kontrat yapsaydık

Artık tahammül edecek beklenecek bir şey kalmadı. Hiçbir şartta sahada olmamalı mevkisinde oynayacak kimse olmasa bile. Ya sözleşme feshi yada süresiz kadro dışı bırakılmalı.

Mağlup durumda iken değil de önde iken oyunu soğutmak için bir hamle oyuncusu olarak daha uygun.

Senden nefret ediyorum. Şu oyundan soğuttun beni rezil herif

bu herifin taraftar ile dalga gectigini bile bile oynatıyorsun ama diagne senin kadro tercihini elestirince kadro dışı egolu herif

rezil herif her hareketiyle bu takım da siz de umrumda değilsiniz diye bas bas bağırıyor takımın başındaki hoca duymuyor.

Bu herifin bizde hâlâ forma giymesi bizim için büyük utanç
O kadar nefret doluyum ki buna karşı

Transferin son günü taraftarla dalga gecen adami kurtarici olarak oyuna aliyor hocamiz. Müthis.

Geri
Üst Alt