#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Ben aksine iyi bir hazırlık dönemi geçirdiği kanaatindeyim. Şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarında oldukça diri gözüküyordu. Yanına gelecek Melo ile iyi uyum sağlarsa beklediğimiz Selçuk'u da sahaya yansıtacağından eminim.

insallah trabzondaki perf. üstüne koyar

[video=youtube;hyLtgchKkVk]https://www.youtube.com/watch?v=hyLtgchKkVk&feature=player_embedded[/video]

Johan döktürmüş yine.

ne drogba ne reyes bu sene bize gelmesini en fazla istedigim oyuncu selçuk

İnter maçında her hemen her kornerin ve serbest vuruşun başına geçti. Hepsini boşa harcadı. Daha ilk günden bu ne ya? Arkadaşı Arda'nın bile bu hareketinden hoşlanmadığını gözlemledim.

Bugün süperdi göze batan oyuncuların başında geliyordu. İyiki Galatasaray'dasın Selçuk.

İnter maçında her hemen her kornerin ve serbest vuruşun başına geçti. Hepsini boşa harcadı. Daha ilk günden bu ne ya? Arkadaşı Arda'nın bile bu hareketinden hoşlanmadığını gözlemledim.

ironi mi yapıyorsun?

salak olduğunu düşünmek istemiyorum çünkü.

sahanın en iyisiydi.

oyun okuma olayını artık abartmış

adam gibi gerçek isimlerin arkasına sığınmadan gel, adam gibi yorum yap. trollük peşinde koşma, ADAM OL

Nerdeyse hatasız oynadı, orta alanda iyi top dağıttı. Ayrıca Arda'yla iyi anlaşıyorlar.

tam anlamıyla maestro . forma alırsam arkasına yazdıracağım isim kesinlikle selcuk olacaktır artık

Selçuk İnan kalitesi ve çalışkanlığı ile ilk 11 de her zaman yer alacak futbolcumuzdur

Cok aradik Selcuk gibi birisini. :tiphat:Nazar degmesin.

Yine maçın en iyisiydi!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt