#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Selcuk`un Schweinsteiger`e göre daha fazla artilari var.

Selcuk dünya capinda sayili orta saha oyuncularindan`dir.

Selcuk Alman milli takım olsaydı

Su an man utd yada man city oynuyordu...

Oyun stili Luka modric'e benziyor...

Bu adam bizim futbolcumuz.

Bu adam üstelik Türk.

Şaka gibi.

vallah dun Selcuk Barca'da olsaydi en az 8-9 sut cekerdi.

Türk diye baskalarindan kötü mü oluyor? Selcuk Avrupa´nin en büyük takimlarinda banko oynayacak kalitede bir futbolcu. Bircogundan da yetenekli. Frikikleri %90 tehlike olan, %50´si gol olan baska futbolcu var mi?

Frikikleri gectim, herseyiyle müthis bir futbolcu. Allah nazardan saklasin.

ne derseniz diyin.

ben uzun zamandır böyle bir orta saha oyuncusu Galatasaray'ımızda görmedim.

bana her serbest vuruşu penaltı atıyor heyecanını yaşatıyor.

soğuk kanlılığını görmek için beşiktaş maçındaki son saniye golündeki pasa bakın. orada bizim Ne...i veya En..n (isim vermiyorum :)) olsa oradan döner kaleye , kalecinin kucağına vururdu.

Selçuk İnan , Sergen Yalçın'dan sonra gelen en yetenekli Türk futbolcudur. Dünyanın her takımında rahatlıkla oynar.

Selçuk İnan , Sergen Yalçın'dan sonra gelen en yetenekli Türk futbolcudur. Dünyanın her takımında rahatlıkla oynar.

En iyi olabilir ama en yetenekli oluşuna katılmıyorum, bana göre Selçuk ortanın üstünde yeteneğe sahip ama çalışkanlığı, disiplini, zekası ve tarzıyla üst düzey bir oyuncu. Çoğu takımda oynayabileceğine de katılıyorum.

Ama Sergen'den sonraki en yetenekli oyuncuların Hasan Şaş ve Arda olduğunu düşünüyorum, yeteneğin kıymetini bilip bilmemek ayrı bir durum.

Selçuk'un en öne çıkan özelliği zekası bana göre...

Çok seviyoruz da,çok kral adamda Türk Milletinin klasik huyu abartma.Daha önce Xabi Alonso´dan iyiydi,yeni moda Schweinsteiger.Yarın Lampard´dan iyi olacak diye korkuyorum.Arda´ya da aynen bu şekilde zarar verdik,abartma huyumuz yüzünden.

selcuk kendini geliştirdi. adım adım cıktı basamakları. öyle bir anda tepeye cıkmadı. varsın en yetenekli oyuncu olmasın.

Çok seviyoruz da,çok kral adamda Türk Milletinin klasik huyu abartma.Daha önce Xabi Alonso´dan iyiydi,yeni moda Schweinsteiger.Yarın Lampard´dan iyi olacak diye korkuyorum.Arda´ya da aynen bu şekilde zarar verdik,abartma huyumuz yüzünden.

Selçuk'un mental özellikleriyle Ardanınki arasında dünyalar kadar fark var bence. Adam buz gibi çıkıyor sahaya maçıda buz gibi bitiriyor. Maşallah.

189216_201519473206230_100000445364941_685480_524453_n.jpg

2 sene öncesine ait, arkadaşım palladiumda görmüştü kendisini ogün yanında gitmediğime pişman olmuştum, görürsem ayağını öpücem harbi.

Yau tamam abartmayın

Selcuk Dünyanin en iyi ortasaha oyuncusu...

çok buyuk futbolcu Selçuk.

gecen haftalarda attıgı gollerden sonra neden buz gibi , sevinmiyor diyenler vardı.

Fener macında attıgı golden sonraki sevinci en guzel yanıt olmustur.

Bizi hiç bırakmasın isterim,

ama Madridde Unitedda oynayacak kapasiteye sahip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt