#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Tüm gol ümitlerimiz Selçuk'un kullanacağı frikiklere bağlı yazık valla.

Selçuk sen bakma bize bas git Avrupa'ya bu lige fazlasın sen.

bugün kötü görünmesinin sebebi geçen maça göre daha defansif oynamasıydı,bence selçuk'un tam performans gösterebilmesi için yanına defansif özellikleri melodan daha iyi olan,bütün maç boğuşan,orta sahanın defansif yükünü komple üstüne alacak bir adam lazım.

Semih ve Selçuk, şu takımda olmasalar ne olurdu hiç bilmiyorum...

bugün kötü görünmesinin sebebi geçen maça göre daha defansif oynamasıydı,bence selçuk'un tam performans gösterebilmesi için yanına defansif özellikleri melodan daha iyi olan,bütün maç boğuşan,orta sahanın defansif yükünü komple üstüne alacak bir adam lazım.

Melo dediğin gibi oynasa niye hücuma çıkmıyor derler.

melonun defansif özelliginde ne varmış ben anlamadım

Dedem babama Metin Oktay'ı anlatmış.Babam bana Hagi'yi anlattı.Bende çocuklarıma seni anlatacağım Selçuk İnan. :)

Dip Not : Alıntıdır. :o

Hadi be aslanım yolla füzeni kadıköyde ilk maçta yazdım atmıştın:)

forvetlerimiz play offta berbat ötesi.. tek iş sana kalıyor üstad..

fener macında senin sakinligin en büyük kozlarımızdan biri olacak,Allah güc,kuvvet versin,aslanim benim

Takımı her zaman olduğu gibi mükemmel bir şekilde yönet aslan Selçuk şampiyonluk bizimdir.

Selçuk İnan: Biz, bu adaletin olmadığı ligde Allah'in adaletine sığındık.

Dün Atletico maçını izlerken Selçuk orada olsa maç ilk yarı biterdi onun en sevdiği yerlerden gelen frikiklere bu kadar mı kötü vurulur yav :D

Selçuk nimet abi..

Şampiyonluk golü onun ayağından gelsin..

Fener maçında en iyi oyunlarından birini göreceğiz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt