#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Helal olsun Selcuk'a. Muhtesem bir orta saha oyuncusu. Avrupa'da kalbur ustu takimlarda oynasin, siritmaz.

Ya bi de Fernandes iki üc calim atip,Manisasporlara Show yaptigi icin adama >Selcuk diyenler vardi.

Aklimda geldikce güliyorum.

.

.

.

.

.

Aklima geldi hahahahahahahahaah.

[video=youtube;u7C9rdl8Jrg]https://www.youtube.com/watch?v=u7C9rdl8Jrg[/video]

Not: Ftw'ye teşekkür.. :)

Bu kupa en cok bu ADAM'in eline yakisti. Allah ayirmasin, ne seni bizden, ne bu kupayi senden. Burdan ayrildiginda heykelini diktireceksin yaptiklarinla, yapacaklarinla..

AszdeT3CAAErxWa.jpg

Kral.

Bu kupa en cok bu ADAM'in eline yakisti. Allah ayirmasin, ne seni bizden, ne bu kupayi senden. Burdan ayrildiginda heykelini diktireceksin yaptiklarinla, yapacaklarinla..

STSL'nin ve Süper Final'in MVPsi tabiri caizse.

Seni övmek icin nerden baslayacagimi bilemiyorum Selcuk. Saha disi, Saha ici, terbiyen, alcak gönlülügün, centilmenligin, saygin, teknigin, paslarin, mücadelen, kosman, freekicklerin, GSli olman say say bitmiyor Selcuk.

"ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" VARMI daha ilersi.

Inan bana geldigin gün cok Mutlu olmusdum ve simdi bu Mutlugun üstene daha da falzlasini katin. ALLAHIMA sükürler olsun senin gibi ADAM GIBI ADAM oyuncumuz var GSde.

KAPTANLIK SANA COK YAKISIR BE REIS.

Hic bir zaman ayrilma bizden Reis. BIZDE KAL.

Ha bir de, orta sahamizin tel tel döküldügü zamanlarda seni Manisa'dan almaya tesebbüs etmeye bile tesebbüs etmeyen yönetimi de her yerinden öpüyorum. Cok iyi hatirlarim senin Trabzon'a imza attigin günün ertesi izledigim Adnan Sezgin röportajini, "biz Selcukla zaten ilgilenmiyorduk yeaaa..". Iyi b.k ediyordunuz, Baris-Ayhan yetiyordu o sene icin, 1 sene sonra da Mustafa Sarp takviyesi yapildi, orta saha iyice güclendirildi. Neyse, gec oldu ama güzel oldu be Xelcuk.

01:47:44 saniye ile takımın en fazla topla oynayan ismi olmuş Selçuk. 2513 kez topla buluşmuş, 1848 isabetli pas vermiş. Bu iki alanda da en iyisi takımın. %54'lük orta ve % 48'lik isabetli şut yüzdeleri var ayrıca..

Taglara "adamın dibi" 'ni girmek üzere girdim.

Ayıp etmişiz daha önce girmeyerek.

Hak ettiğin tacı çok yakında alacaksın Reis. Geçen yıl itibariyle seni sinesine gömüp Elmander'e tacı veren sevgili forum sakinleri eminim seni görecektir artık.

[video=youtube;u7C9rdl8Jrg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u7C9rdl8Jrg[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt