#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Futbolu süper,

Karakteri süper,

Gereksiz konuşma yok,

Profosyonelliği süper,

Daha ne olsun ?

:tiphat:

Sallıyor olm zaten Sarp giderse de ağlarım falan dedi sonra halay çektik burada:ka21::ka21:

bugun 3 farklı eküri ile oynamasına rağmen süperdi.

Olm bu adam takımdan ayrıldığında ağlarım lan ben

Avrupa'da oynamak isterim ama Galatasaray da bir Avrupa takımı olursa niye ayrılıyım dedi.yani kalması avrupa başarılarımıza bağlı :) oyuncuya fazla bağlanmayacaksın refik renkdaşın da dediği gibi

Melo olmayınca partnersiz oynuyor. Orta sahayı tek başına idare etmek zorunda kalıyor. Yine kral gibi oynadı, asisti mükemmeldi.

Yine mükemmel oynadı. Aslan paçasını uzaktan olsada gördüm ya yeter bana ..

Türk olmasa veya türkiyede oynamasaydi su an Axel Witsel, Luka Modric gibi oyuncularin arasina alinirdi su anki piyasada.

Adamda hersey var. Fizik gücü klasik bi önlibero gibi olmasada müthis bi oyuncu. Insan bu kadar mi zeki ve teknik oynar.

Bi de gelip Emre B. daha iyi diyenler var.

Türk olmasa veya türkiyede oynamasaydi su an Axel Witsel, Luka Modric gibi oyuncularin arasina alinirdi su anki piyasada.

Adamda hersey var. Fizik gücü klasik bi önlibero gibi olmasada müthis bi oyuncu. Insan bu kadar mi zeki ve teknik oynar.

Bi de gelip Emre B. daha iyi diyenler var.

Selcuk onlibero degil,klasik orta saha oyuncusu. Luka Modricin tek artisi hizli olmasi. Dedigin gibi Selcuk suan yabanci olsaydi,20 30 M€ piyasasi vardi.

Selçuk eğer şu yaptığı çıkışı 5 yıl önce yapmıs olsaydı şuan Real Madrid tarzı takımların listesinde , belkide kadrosundaydı.Çok geç yaptı bu çıkışı.Bence Avrupaya gitmesin.Artık en fazla 2 yıl oynar Avrupada.Bizde bıraksın futbolu.Yapalım şöyle kralından bi jubile.33 - 34 e kadar yolu var ama o ayrı.

Selçuk eğer şu yaptığı çıkışı 5 yıl önce yapmıs olsaydı şuan Real Madrid tarzı takımların listesinde , belkide kadrosundaydı.Çok geç yaptı bu çıkışı.Bence Avrupaya gitmesin.Artık en fazla 2 yıl oynar Avrupada.Bizde bıraksın futbolu.Yapalım şöyle kralından bi jubile.33 - 34 e kadar yolu var ama o ayrı.

Bu yaptiklarini 5 sene önce yapmis olsa zaten xabi yerine realde veya busquest yerine barcada oynuyor olurdu net

Topu defanstan al, kendinden büyük bir eminle sür, harika bir şekilde pasını aktar ve maçın kaderini değiştir. :ayatollah:

Luka Modriç kim lan Selçuk'un yanında.Bana göre Modriç çok şişirilen bir futbolcu.Aynen Afelay gibi.Selçuk her takım da oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt