#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

melo olmayınca takımın defansif yükünü sırtlamak zoruna kalıyor öyle oluncada hucumda beklediğimiz o verimliliği sağlayamıyor

Selcuk kaleye yüzü dönük etkili olan bir oyuncu. dar alanda cok zorlaniyor. dönüsleri agir ve vücut calimi atmasini bilmiyor maalesef. o yüzden Meloya cok ihtiyaci var.

zorlanıyor derken daha faul almadan top kaptırdığını görmedim

dönüşleri gayet hızlı

ve top saklama ustası

zeki ve iyi bi pasör olduğu için de pas verecek birini buluyo genelde topu kaptırmıyo

ilginc degil gercek bu ;) Nuri Sahin de ayni sorunlari yasiyor. bu tarz oyuncularin yanlarinda dinamik, arkalarini süpüren oyunculara ihtiyaci var. yoksa rakip orta sahadan direk baski yiyince ne yapacaklarini sasiriyorlar. Emre Belözoglunun milli takimda her zaman Nuri'ye tercih edilmesini sebebi su: Emre baski yedigi pozisyonlardan dribbling yaparak cikabiliyor veya hizli dönüp atagi yönünü degistiriyor buda takimi rahatlatiyor dogal olarak.

ilginc degil gercek bu ;) Nuri Sahin de ayni sorunlari yasiyor. bu tarz oyuncularin yanlarinda dinamik, arkalarini süpüren oyunculara ihtiyaci var. yoksa rakip orta sahadan direk baski yiyince ne yapacaklarini sasiriyorlar. Emre Belözoglunun milli takimda her zaman Nuri'ye tercih edilmesini sebebi su: Emre baski yedigi pozisyonlardan dribbling yaparak cikabiliyor veya hizli dönüp atagi yönünü degistiriyor buda takimi rahatlatiyor dogal olarak.
nurinin bi kere defansif özelliği yok selçuk gibi.selçuk fener maçında tek başına fener ortasahasına yetti.

Niyetinin ne olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle kötü değildir de.Fatih kardeşim bunları neden geçen sene değil de bu maçta yazma gereği duydun? Fikrindir elbette bu sana göre tabi defosunu yenimi keşfettin?

Ben Selcugu cogu zaman elestiririm. kendini gelistirmesini istiyorum. skora müthis katki sagliyor ama ben Selcugun oyun icinde daha dominant olmasini istiyorum. yoksa rakip orta saha bastigi zaman yine bütün yük Meloya binecek cl de. vücut calimlarini, rakipten darbe yedigi zaman ayakta kalmayi ögrenmesi lazim Selcugun. Meloya darbe vuran adam kendi yerde kaliyor. misal diyorum.

melo olmayınca takımın defansif yükünü sırtlamak zoruna kalıyor öyle oluncada hucumda beklediğimiz o verimliliği sağlayamıyor

heh en mantıklı açıklama bu...emre ortaya geçince kendisi ön libero gibi oynadı ve ilerde fazla gözükmeyince ufak tefek eleştiriler geldi tabi buna bir kaç kötü ortada tuz biber ekti fakat bu onun en iyi olduğunu gerçeğini değiştirmez.melo geldiğinde şova hazır olun :happynew:

Beşiktaş savunmasını ince paslarıyla bozguna uğratacağını düşünüyorum, hadi bakalım..

Emre Çolak varken defansif rolü üstlendiği için sahneye çıkamadı sadece.

şu uğur ayhanıda kazanaydık alper potuğa gerek kalmazdı hiç :(

Korner kullanmaya geldi önümde bi bağırdım adamsın be adamsın diye Boğazım hala ağrıyor :D

B_c704afc737e41b2c101e61f6dc48993e.jpg
B_1e89855bcb8187fe285b46cf10630166.jpg
B_2919f0f453015b6891d80e73d9babb37.jpg

selçuğun bjkye golü yoktu.siftahı yapar artık.

her maçta amuda kalkarak çalım atmasını, robot gibi hiç hata yapmamasını bekleyenler var sanırım, eleştiri tabiki yapılacak, ama dozunda ve gerçekci eleştri olsun lütfen.

Bu adami gorunce mutlu oluyorum yahu. Tertemiz, isinin pesinde olan bir adam.

:bid::bid::bid:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt