#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Gerçekten Kralsın. Galatasaray efsaneleri arasında ilerde gösterebileceğimiz bi adam.. Her yönüyle..

Seni küstürenler orda olduğu müddetçe milli takımı bile tutmam, o stada gelir sadece sana tezahürat yaparım reis, sıkma canını..

Su ana kadar gördügüm en klas Türk orta saha oyuncusu Tugay ile beraber. Klas yani.

Gurur yapmadan işine baksın dün kendini gösterme çabasıyla saçma sapan bi kaç şutu oldu hiç gerek yok kafaya takmasına çıksın şl de oyununu oynasın zaten piyasasını yapar.

223803_445813875470385_1293301414_n.jpg

:ayatollah:

Türk futbolunundaki antrenörlerin ne durumda olduğu ortada?Selçuk İnan 26 yaşında kalitesi ortaya çıkarılıyor.Emre Çolak Aydın Yılmaz da muhtemelen 27-28 yaşına gelince milli takımda oynamaya başlar.

İspanya milli takımı için Xavi İtalya için Pirlo Türkiye içinde Selçuk tartışmasız.

futbolculuk adamın paçalarından akıyor. avrupa futbolunda artık topal gibi defansif, alex gibi ofansif orta sahaların işi bitti. artık selçuk, melo, xabi alonso vs vs gibi adamların dönemi. yeri gelecek gol atacak yeri gelecek çizgiden top çıkaracak.

Fatih Altayli yine en gereksiz yerden girmis olaya. Selcuk Aleviymis de, o yüzden oynatilmiyormus. O kadar da degil.

Cok gereksiz bir adam bu Altayli.

''Ulan hep zaten böyle yükselen bi yerlimiz olur ya hemen şişirirler ya kötü bi söz söylesinde yerden yere vuralım diye beklerler Baktılar Selçuk'ta bu yok. Böyle hatalara düşmüyor. Böylesini denediler galiba.''

Bunları gökmen özdenak söylemiş galiba. Direk böyle değil ama ben kendi söylemim gibi çevirdim. :D Adam haklı. :D

Fatih Altayli yine en gereksiz yerden girmis olaya. Selcuk Aleviymis de, o yüzden oynatilmiyormus. O kadar da degil.

Cok gereksiz bir adam bu Altayli.

yalana bak :ka23:

millet ilgi cekmek icin neresinden haber sıkacagını sasırdı.

topa dokunusu bile kalite kokuyor,o bizim efsanemiz,SELCUK İNAN:ayatollah:

Benim bildiğim Selçuk bu yapılanlardan sonra geçen seneki performansının da üstüne çıkar.

Benim bildiğim Selçuk bu yapılanlardan sonra geçen seneki performansının da üstüne çıkar.

zor dostum,gecen sne efsane bi performans gösterdi,her sene öyle performans göstermesi kolay diil,oyun olarak hicbir süphem yok ama skor acısından o kadar etkin olmayabilir

zor dostum,gecen sne efsane bi performans gösterdi,her sene öyle performans göstermesi kolay diil,oyun olarak hicbir süphem yok ama skor acısından o kadar etkin olmayabilir

Selcuk her sezon uzerine +10 ekleyen bi topcu

bu sene gecen sezonu katlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt