#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bir insanın kendi fikrini karşı tarafa empoze etmesi benim lügatımda saygısızlıktır.

Tamam da hangi cümlede sezdiniz bunu? Ben kaba saba, dalga geçip aşağılayan bi cümle görmedim.

Herşeyi geçiyorum forum dili aşağı yukarı böyledir. Kimse İstanbul beyfendileri gibi konuşmaz forumlarda.. Saygı tabiki olmazsa olmaz ama empoze olayında bence biraz fala büyütmüşsün olayı.. Neyse sağlık olsun diyelim, uzatılacak bi mevzu değil zaten..

Tamam da hangi cümlede sezdiniz bunu? Ben kaba saba, dalga geçip aşağılayan bi cümle görmedim.

Herşeyi geçiyorum forum dili aşağı yukarı böyledir. Kimse İstanbul beyfendileri gibi konuşmaz forumlarda.. Saygı tabiki olmazsa olmaz ama empoze olayında bence biraz fala büyütmüşsün olayı.. Neyse sağlık olsun diyelim, uzatılacak bi mevzu değil zaten..

Açıkçası foruma katılışım 2007 dönemlerine felan rastlıyor diye düşünüyorum. Sonra yeni bir düzenleme oldu ve forum en baştan başladı ve 2008'den beridir burdayım. Foruma ilk geldiğimde noktalama işaretlerime dahi karışan renkdaşlarım vardır. Biz böyle gördük ve o dönemdeki hatalarımızı düzeltmeye halen daha devam ediyoruz. Yazımıza, virgülümüze, hitap şeklimize vs. yani forum dili aşağı yukarı böyledir demek ve bunu kabullenmek bize yakışmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca demekki hissetmişim dediğiniz gibi uzatılacak bir mevzu yok. Bu forum değerlidir her birimizde bu değerin üzerine ne katabilirimin peşinde olmalıyız. Ve bunun temeli de saygıdan geçer.

Selçuk dan Manchester maçından güzel asistler ve iyi frikik bekliyorum.

Selçuk Şp'de böyle oynarsa seneye elimizde zor kalır.

Takımda gittigi zaman evlat acısı gibi koyucak benim icin tek adam iyi oynasın kötü oynasın aklını kaybetmedigi sürece benim icin takımın en iyi adamıdır:tiphat:

maçın tamamını izlemedim geçen seneki gibi olmaya başladımı . abdullah avcının yptklarndna snra br şey ekslmez değlmi . gecen senki gibi olması hatta ondan daaha iyi olması en byk isteğm..

son zamanda formda olmamasına rağmen manchester macında iyi bir performans bekliyorum.

Bence Selçuk formsuz değil. Geçen sezonki Selçuk'la pek bir farkı yok. Geçtiğimiz sezon da defansif özelliklerinden çok ofansif katkısıyla ön plana çıkmıştı. Bu sezon da aynı. Peki değişen ne?

1- Kendini yeni yeni toparlayan Ağustos böceği Melo: :)

2- Orta sahada basmadık yer bırakmayan Engin'in yokluğu ve onun yerini alan Hamit'in farklı bir rol üstlenmesi.

ManU maçına gelirsek, Alex Ferguson takımını 18 civarında faul yapmayın diye uyarmadıysa, örümcekler oradan taşınmak zorunda kalabilir. :b5:

al şu maçı bize aga

60733_462691493775561_1832558310_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt