#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Barcelonada Xavinin yerine koysak sırıtmaz. Evet, Xavi etkisi yaratmaz asla ama sırıtmazda yani.

Daha bu takımın birbirini tanıma sürecinde olduğunu unutmazsak ileride çok daha iyi olacaktır hele ki;

gerçekleşecek olası bir Lassana transferi ile

Müthiş bir ortasahaya sahip oluruz

Melo-Selçuk-Lass

Daha bu takımın birbirini tanıma sürecinde olduğunu unutmazsak ileride çok daha iyi olacaktır hele ki;

gerçekleşecek olası bir Lassana transferi ile

Müthiş bir ortasahaya sahip oluruz

Melo-Selçuk-Lass

Baris-Ayhan-Sarp'dan sonra her orta saha muthis gøzukse'de, bizim ortasaha rakipleri bile korkutur.

yerli xavi.

Biraz daha az geri pas yapmalı. :D

Sen inanılmaz tatlı bişeysin,Xavi canını senin dedim durdum maç boyunca.

Sarı formaya yazdıracağım yegane isim sensin.

Son 2 senedir kendini çok geliştirdi. Bu sene bir başka oynuyor. Maçta melo ile de uyumlu gözüktüler ;)

Baroş gibi hareketli bir forvetle çok iyi anlaşır. Sağ bekte sorun yok gibi solda da akan bir adam olsa Selçuk arapas manyağı yapar takımı.

Takım oyun kurmayı öğrenmiş yavaştan. artık mecburiyetten değil oyun kurmak için geri pas yapıyoruz.

Yalnız sol ayağını hiç kullanamıyor ama salla sol ayağı sağ ayağı yetiyor zaten.

Yanlışın var Cem.Gerektiğinde çok da iyi kullanıyor.Ama sol ayağıyla da 40 metreye top atmasını bekliyorsan o olmaz tabi:D

Vallaha dikkat ediyorum sol ayağıyla bomboşken bile orta yapmıyor geriye dönüp pas veriyor ama dediğim gibi salla bu hali de yardırıyor zaten.

Bir futbolcu, bir takıma ancak bu kadar etki edebilirdi. Yılın transferi, müthişsin Selçuk ! :tiphat:

inter ve liverpool maçlarında gördük ki Selçuk İnan galatasarayın beyni konumunda. orta sahamız sayende bayram ediyor kral...

Yok böyle birşey ya.Resmen bizim Xavimiz.İnanılmaz oynuyor.Takımın beyni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt