- 30 Temmuz 2009
- 26.727
- 3.689
- 2.023
Cevap: #8 Selçuk İnan
Frikiği gol olsa, çok daha farklı bir maç izleyebilirdik. Şanssızlık işte..
Frikiği gol olsa, çok daha farklı bir maç izleyebilirdik. Şanssızlık işte..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takımda yaşadığı olaylardan sonra büyük bir düşüş var Selçuk da eski Selçuk gibi oynamıyor.
Selcuk Melo'nun aciklarini kapatiyor diye bir sey yok. Melosuz Selcugun bir hic oldugu biliniyordu zaten. fizik olarak orayi kaldiracak bir oyuncu degil Selcuk. ayrica duran toplarda bukadar degisken performanslar sergileyen baska bir oyuncu görmedim. bir gün süper kesiyor, diger gün topu kaldiramiyor nerdeyse. anlamadim gitti.

Trabzonda Colman vardi. deli gibi alan aciyordu Selcuga. ayrica Selcuk orda ön libero oynuyordu ve istatistiklerine bakarsan pek ic acici degildi.
Selcuk----------Colman
----------Jaja-----------
seklinde oynuyorlardi.
cogunun duran toptan oldugunun sende farkindasin bende farkindayim.
Selcuk Melo'nun aciklarini kapatiyor diye bir sey yok. Melosuz Selcugun bir hic oldugu biliniyordu zaten. fizik olarak orayi kaldiracak bir oyuncu degil Selcuk. ayrica duran toplarda bukadar degisken performanslar sergileyen baska bir oyuncu görmedim. bir gün süper kesiyor, diger gün topu kaldiramiyor nerdeyse. anlamadim gitti.