#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Frikiği gol olsa, çok daha farklı bir maç izleyebilirdik. Şanssızlık işte..

40 maçta kötü oynasa takımın 1 numaralı adamı olmaya devam edecek.

Nerde o defans arkasına koşular, topu çizgiden kaçırmalar. Abdullah Avcı adamın moralini fena bozdu bravo sana Avcı.

Bugün kötüydü ama olsun bu kadarıda.Senin gibi oyuncu her takıma nasip olmaz.Allah nazardan korusun.

kötü oynadı der geçerim. 2. yarı hele hiç ortada yoktu. o kötü olunca takımın kimyası bozuluyor.

fatih hoca bazı lig maçlarında selçuğu yedeğe çekip yektaya güvenmeli.dinlensin selçuk biraz da.

Milli takımda yaşadığı olaylardan sonra büyük bir düşüş var Selçuk da eski Selçuk gibi oynamıyor.

Selçuktaki düşüş tamamen meloyla ilgili. Adam melonun verdiği açıkları kapatacam diye pas yapamıyor. Dikkat ederseniz bu sezon selçuk daha az ileri çıkıyor bunun sebebi melonun şuursuz ileri çıkışları topu kayıpları.

şu anki Melo' nun yerine Engin olsaydı, bambaşka bir Selcuk izlerdik.

Adam vardır hata yapar yine de kızamazsın. Sen öylesin Selçuk.

Ali Çamdalı da müthiş oynadı resmen. Selçuk'un her topunu kesti.

Selcuk Melo'nun aciklarini kapatiyor diye bir sey yok. Melosuz Selcugun bir hic oldugu biliniyordu zaten. fizik olarak orayi kaldiracak bir oyuncu degil Selcuk. ayrica duran toplarda bukadar degisken performanslar sergileyen baska bir oyuncu görmedim. bir gün süper kesiyor, diger gün topu kaldiramiyor nerdeyse. anlamadim gitti.

Selcuk Melo'nun aciklarini kapatiyor diye bir sey yok. Melosuz Selcugun bir hic oldugu biliniyordu zaten. fizik olarak orayi kaldiracak bir oyuncu degil Selcuk. ayrica duran toplarda bukadar degisken performanslar sergileyen baska bir oyuncu görmedim. bir gün süper kesiyor, diger gün topu kaldiramiyor nerdeyse. anlamadim gitti.

trabzondada melomu vardı:asd:

Trabzonda Colman vardi. deli gibi alan aciyordu Selcuga. ayrica Selcuk orda ön libero oynuyordu ve istatistiklerine bakarsan pek ic acici degildi.

Selcuk----------Colman

----------Jaja-----------

seklinde oynuyorlardi.

Trabzonda Colman vardi. deli gibi alan aciyordu Selcuga. ayrica Selcuk orda ön libero oynuyordu ve istatistiklerine bakarsan pek ic acici degildi.

Selcuk----------Colman

----------Jaja-----------

seklinde oynuyorlardi.

evet son senesinde trabzonda 4 gol 14 asist yapmıştı. pek içacıcı degil gerçekten. trabzonlularda colman olmadan bir hiç diyorlardı.

cogunun duran toptan oldugunun sende farkindasin bende farkindayim.

cogunun duran toptan oldugunun sende farkindasin bende farkindayim.

kendi agzınla söylüyorsun trabzonda önlibero gibi oynadıgını. nerden yapacak o çogu asisti. birde eger herkes serbest vuruştan gol attırabiliyorsa buyursun atsın. 2 maçtır vasat oynuyor o başka tabi. asıl o iyi olmayınca takım güç kaybediyor. biz genelde selçuga bagımlı oynuyoruz.

ass-kicking.gif

{white boy : fatih tufekci}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt