#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

forvete pas vermesine imkan yok, forvet yayin orta yanlarinda iki adamla bekliyor, selcuk orta sahada defanstan top alip oyun kurmaya calisiyor kanatlar ve forvetler- onlari marke edenleri saymiyorum, arasinda 6 tane bragali var bizimkilerin hicbiri hareket etmiyor. ayni riykart futbolu gibidyi

#8 Selçuk İnan

amrabatada pasi yok hayri

oyle oyun olmaz

kac kere acikta bos adam varken atmadi pas korktu

boyle oynamamali

meloya verdi uzun atsin diye

2-3 kez atti ofa kaptirdi 2 sini

sorumlulk almazsa biteriz selcuk

melo abuk subuk paslar atiyo, milletin omzuna kicina atiyo resmen hic dusunmuyo ki bu herif nasil kontrol edecek, kontrol etse napacak topla. pas vermis olmak icin veriyor resmen. selcuk daha tutarli o konuda

#8 Selçuk İnan

melonun yaptigi dogru selcugunki yanlis

o paslar olmazsa kucagina dusersun boyle rakibin

kanat degistiremezsen bu takimlara karsi her adam onunde 5 kisi bulur

Amrabata pası olduğu hatırlıyorum, sanki yukarıdan biri atmış gibiydi, ilginç bir pastı ama güzel ve isabetliydi.

Dünkü maçta biraz silik oynadı, en azından bir iki şut deneyebilirdi.

e hepsini bok gibi atti ama. bir de tamam kanat degistirmek onemli de havadan da atsan bizim kanat oyuncusu hic destek olmadan karsisindakiyle birebir kaliyor yerden atsan da. kac pozisyonu bitirdi laubali paslarla

#8 Selçuk İnan

melonun ishimi o paslar?

selcuk alip meloya durterse topu olacagi bu

olur mu reis tek basina selcuk mu oynatacak takimi? melonun isi ne o zaman rakip yaklasirsa dalmak mi

#8 Selçuk İnan

selcuk sorumluluk almazsa zor mac kazaniriz

melonun isi lojistik

selcuk arabayi kullanmazsa benzincide bekleriz

Ilk serbest vurusdaa Burak gecti topun basina herif zaten dumur oldu

selcuk ve melo distinctly ayrilamaz biri playmaker digeri destroyer diye, yoksa kitleniriz boyle. eger selcuk kuracaksa ya daha driblingli oynayacak ya da melo onunde bosa cikip pas isteyecek, ya da melo da oyunu kurmaya katilacak. yoksa isimiz chop

#8 Selçuk İnan

sorumluluk almaktan bahsediyorum ben

gorevleri beni ilgilendirmiyorki

melo sorumluluk aliyor artik selcuk ise hata yapmama derdinde

#8 Selçuk İnan

yekta girdikten sonra selcuktan cok sorumluluk aldi

bu bile yeterli bi gosterge

yektayi farketmedim bile. zaten forvet ve kanatlar oyle markaj halindeyken ve markajdan kurtulmak icin ugrasmazken adam gibi oyun kurmalari imkansiz, selcuk ya da melo olsun farketmez. melonun farki aldigi topu kanatlara sut cekti anlamsiz bir sekilde. zaten kanattan oynayacagimiz zaman beklerle topu oraya ulastiriyoruz, kanat degistirtmesi hicbir sekilde oyunu hizlandirmadi ya da bize alan kazandirmadi. selcugun insiyatif alacak durumu yoktu, adam gecemiyor zaten ama paslariyla oyunu yonlendiriyor. kacan ya da kendini gosteren olmayinca onu yapamadi. asil melo adam gecebiliyor, iki geceydi insiyatif aliyosa

#8 Selçuk İnan

adamlarin sahasinda 20 futbolcu adam gecmek ne demek?

30 metrede 8 adam gelir onune

messimi bunlar

tek yolu kanat degistirmek

selcuk bunu yapmayacaksa

macta yapacak hic biseyi yok o zaman

dogrusu oyunu bi tarafa yikip ustne 3-4 adam cekip bi anda diger kanada donup eksik yakalamak

2 kere 2 4 baska yolu yok bu devirde kapanan takimi cozmenin

selcuk napicak abi anlamadim sorumluluk almaktan kastin ne? melonun paslari bir ise yaramadi gorduk, zaten cogu taca ya da rakibe gitti. selcugun yapabilecegi birsey yoktu zaten kimse top almaya gelmiyor. xaviyi koysan 10. dakkada kendiliginden cikar barcelonaya ucak bileti alirdi

#8 Selçuk İnan

cok basit abi amrabatla paslasacak ebueyle ucgen falan yapacak

kac kere top amrabata geldi ve cocuk geri dondu selcuk alip yanindaki meloya veriyo

donsene en sola

donsene rieraya emreye

bende meloya veririm aldigim toplari

melo sonra bi taeafini yirtio eksik teknigiyle rakibin arkasina sarkabilmek icin vuruyo topu dikio

olmaz abi kapanan takim yana kisa pasla acilmaz

25 gun oynasan ceza sahasina zor girersin

savunma yavasca donuyo sana gore hic bicacik yiyemiyorsun

İyi değildi kimse inkar etmesin.. Benim beklediğim Selçuk asla değildi.. Beklediğimiz saha içi insiyatifide CL maçlarında alamiycak gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt