#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Kötü oynamana birşey diyemem sonsuz kredin var..

Ama kritik maçlarda, kritik dakikalarda penaltı noktasına gidemeyeceksen, Frikikleri diğer arkadaşlarına bırakacaksan kafamızda çizdiğimiz Selçuk İnan profiline ihanet etmiş olursun.

Melo belki iyi penaltıcı, belki takımın 1.penaltıcısı. Ama orada topa yüreğiyle vuracak değil soğukkanlılığıyla vuracak bir adam lazımdı.. Oda sendin.

O Islak zeminde, O tansiyonu yüksek maçta, alacaktın topu koyacaktın penaltı noktasına, sonrada o bildiğimiz soğukkanlı vuruşunla köşeye bırakacaktın topu.

Olmadı Selçuk olmadı..

Tamam da penaltıyı selcukmu bıraktı meloya, yoksa bu karar Fatih Terimmi verdi melo kullansın diye? Hakkaten karar kimindi merak ediyorum.

Abi yollayın konu linkini Selçuk'a görsün Selçuk'u ne kadar büyük gördüğümüzü. Biz Selçuk'u aga biz Selçuk'u paşa biz Selçuk'u lider biz Selçuk'u kral olarak görüyoruz.

Emir'in de dediği gibi Selçuk bir yana takımın geri kalanı bir yana. Hatta bana kalırsa Selçuk bir yana dünya üzerinde ki diğer toçular bir yana.

Biz seni öyle görüyoruz. ...

Kendine gel be oğlum. İstersen saha içinde bağır,hakeme,oyunculara dal. Dominantlığını göster artık.Al kullan penaltıları,al kullan frikikleri. Melo kim ya topun başına geçiyor ? geçirtme abi. Arkanda biz varız arkanda kaç milyon GS taraftarı var. Üzme bizi...

Biz o pasif Selçuk'u istemiyoruz kendine gel. KENDİNE GEL.

-turkish-xavi-selcuk-inan-2566995.Jpeg

:016:

reyiz atlasana topun önüne ben vurcam desene kaçırcaksanda sen kaçır üstad!!

Tamam da penaltıyı selcukmu bıraktı meloya, yoksa bu karar Fatih Terimmi verdi melo kullansın diye? Hakkaten karar kimindi merak ediyorum.

Bildiğim tek birşey var.. Selçuk o topun başına gitseydi, Melo dahil kimse birşey diyemezdi.

ŞL liginde böyle maçlarda Penaltıları sogukkanlı oyuncularına kullandırtmak zorundasın.. Yoksa kaybedersin..

Bakınız.. Bu penaltının önemini anlatmama gerek yok sanırım; 3.50'den sonra

[video=youtube;70hd5V3btqI]https://www.youtube.com/watch?v=70hd5V3btqI[/video]

daha fazla karakter koymalı yoksa aynı yerde kalcak

Toparlan artık adamım, takımın sana ihtiyacı var.

o freekick'de gol olmaliydi, onu da atamiyorsan takimda isin yok :)

ilk yarının sonunda korneri paslaşarak kullandı orta yapmadı diye yuhlanmış sanırım .

inatla kornerden orta kesmemelerini anlamıyorum bende anasını satayım kes işte kavisli ortaya paslaşıyolar ortada açamıyorlar geriye dönüyorlar sonrada stoperler şişiriyor rakipte top

Olm maç esnasında o sinirle bende kızdım ama Selçuk bu. Bu tarz adamlar 20 maç kötü oynasın, araya atacağı bir top ile şampiyonluk getirir takıma. o yüzden hala köpeğiyiz reisin

Saha çok ağırdı.Bu ağır zeminde bu tarz adamlar oynayamaz zaten.

[video=youtube;m7chbOnnsnQ]https://www.youtube.com/watch?v=m7chbOnnsnQ[/video]

02:42-02:49 tartışma sonlansın.Takımın penaltıcısı Melo.

selcuk reyiz normalde o frikiği gol yapardı

demekki bu adam formsuz beyler anlayın artık

M1_MA_100812_Boss_BrandLP2.jpg

penalti da, en cok selcuga kizdim, oglum niye gitmiyorsun, Kaptansin, hadi güven yapip sen gitmelisin aslinda, ne o korkak korkak... herkese freekickleri cektiriyor. Kornerleri herkes kisa yapti, oysa o macta neden korner adam gibi korner kullanilmaz anlamadim gitti

Selçuk'un kendine güveni tavan yapmıştı -özellikle süper kupa maçında süperdi- ta ki Milli maçlara kadar.. Oturmuş bir oyun anlayışı olan ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız ama türkiye'de bu kadar iyi takımı uzun süre yaşatmazlar. Buna izin vermememiz lazım. Bu konuda Fatih Terime güvenim sonsuz.

Hadi Maestro, kendin ol artik, biraz guven kendine, topun basina kim gelirse essek sudan gelene kadar døv.

Hamit ve Amrabat yerine eskisi gibi Emre ve Engin oynatılırsa Selçuk tekrar eski Selçuk haline gelir. Birde Hamit Selçuk'un serbest vuruş yapmasını çekemiyor, çünkü kendiside serbest vuruşçu bir futbolcu. Tabi bu da Selçuk'a psikolojikman yansıyor, baskı yaratıyor. Burak'da bazen yanaşıyor ama sempatik bir şekilde.

2 gol 2 asist pldz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt