#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

bugun daha cok ayakta kalabildi

refik reis schneidere karsi oynadigi milli maci seyredersen gucsuz derken ne kastettigimi anlarsin

su an ikili mucadelelerde dusmeyi yegliyor

ama bu macta daha iyiydi

sanirim mac oynadikca kendini bulacak

schneider hakeme agliyordu her ezildiginde o macta (yanlis olmasin fiziksel olarak eziliyordu adam hatta selcuk oyle bir faul yaptiki aglatti bir keresinde)

kolay değil geçen sene bu adam 33 maç üst seviye son haftaya kadar mücadele etti.anca mental ve fizik olarak kendini toparlayacak.daha da iyi olacak.

bugün muhteşemdi.

telegolde Selçuk un bir hareketi var kırmızı kartlık diyorlar

görmedim ben

nedir durum arkadaşlar??

video varmı??

Güçsüz. Kondisyon ile güç aynı değil. Yani pres yapıyor diye güçlü diyemezsiniz. Çok top kaptırdı. Güçlü Selçuk, kalçasını koyunca adam geçirmez. Ayrıca şu anda oynadığı bölgeye hiç alışık değil. Eğer adapte olursa, çok çok daha değişik bir oyuncu kazanırız. Dikkat edin şu ana kadar geçen seneki gibi defansın arkasına havadan top sarkıttığını görmedik. Ayrıca markaja alışkın bir oyuncu değil. Güçlenince çok daha iyi olcak. Bu arada Engin'in savaşçılığı onu da rahatlatıyor.

Bu seneki resmi maçlar arasında en iyi performansını izletti bize. Ancak bununda çok ötesine gecebilir Selcuk. Ki gececektir de , milli takım arasından sonra tam anlamıyla mükemmel Melo-Selcuk ikilisi oturmus olacaktır.

yanlis pozisyonda oynuyor hala. Selcuk kaleye yüzü dönük oynadigi zaman etkili olan, takimi yöneten bir oyuncu. Melo ise tam tersi ileri dogru presi yaptigi zaman etkili.

-----selcuk-------------

------------------Melo-----

su sekilde olmali kurgu.

melodan iyi degil ama iyi

selcuk böyle üstüne kata kata devam et aslanım. o telegoldekiler mal. önce selcuga yumruk atıyor eskişehirli. selcuk buna sinirleniyor. yerdeyken ittirdi sadece. nasıl kırmızı kart olcak. ulan bize olan şeyler ses cıkarmazlar. sacma sapan pozisyonlar icin bagırıp cagırır şrfsizler.

İyi oynadı bugün.Ancak bir gerginlik vardı..

Sabriden iyi kullanıyor duran topları :p

Ama yinede takıma alışamadı daha bence.

İyi oynadı bugün.Ancak bir gerginlik vardı..
SENDE YÜZÜNE DARBE YERSEn sende gergin olursun:) birde angut ve forzakamiller penaltı verilmedi diyor. ne salak herif bunlar. kayseri ve antalya macında karşı rakiplerin penaltıları es gecildi.

Cok begeniyorum. Yillarca Hagi dan sonra kullanamadigimiz duran toplari artik iyi kullanmaya basliyoruz.

Allah'ım sana şükür olsun.Orta saha kavramı ile tanıştık yıllar sonra.

Cok begeniyorum oyununu, hirsini, tam bizliksin. Sari forma ciksin senin ismini yazacagim.

Gereksiz kart görmesin yeter. Pasları Xavi vari, ama sabri'nin ortalar berbat :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt