#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

süper vurdu, süper, o pozisyon gol olmasaydi, en cok elmandere yazik olacakti ama usta süper vurdu

Samsun macinda 1 Gol 1 Assist

Eskisehir macinda 1 Assist

Ankaragücü macinda 2 Assist

Gaziantep macinda 1 Gol

Bugün 1 Gol

Milli takimdada 3 Assist verdi.

Toplam 3 Gol ve 7 Assist.

Bunu da önlibero oynayarak yapti.Zaaten her atagimizda ya Selcugun yada Melonun imzasi var.Direkt olarak katkilari olmasada bazen (Gol,Assist) gol öncesi atagi ondar baslatiyor.

Ön libero değil, forvet arkası gibi oynuyor. 3'lü orta sahanın en ofansif adamı Selçuk. Ceza sahasına daha sık girmeye başladı artık Selçuk. Geçen hafta attığı gol mesela. Bugün attığı golde ceza sahasının hemen dışıydı. Bu arada golü de güzeldi.

aferim selcuk

yavasdan görmek istedigimiz selcuk olmaya başlıosun

aslanım benim

geldiği ilk maçtan beri terinin son damlasına kadar savaşıyor.

Ön libero değil, forvet arkası gibi oynuyor. 3'lü orta sahanın en ofansif adamı Selçuk. Ceza sahasına daha sık girmeye başladı artık Selçuk. Geçen hafta attığı gol mesela. Bugün attığı golde ceza sahasının hemen dışıydı. Bu arada golü de güzeldi.

Gol atmasi forvet arkasi oynadigini göstermez ki.

Bi önliberonun ara sira öne cikip gol atmasi gayet dogaldir,biz Baris,Topal,Cana gibilere alisdik ondan Selcugu forvet arkasi olarak gördük.

bugün çok çalıştı çok beğendim golü de müthişti

Bu adamı eleştirmek insafsızlık olur, her maç elinden geleni yapmaya çalışıyor.

İlerideki arkadaşlar biraz kıpırdasa birşeyler yapıyor, tek başına ne yapsın.

Selçuk un daha iyi olması için forvet ve kanatların iyi olması lazım.Bu adam besleyen oyuncu durumunda, bunu en iyi yapan oyuncularan biri.

Selcuk? Patlama?

Adam terinin son damlasinaca mucadele ediyor pas alisverisi yapiyor. Assist yapiyor gol atiyor. Daha ne istiyorsunuz yaa.

Sen bunlara bakma

Selcuk Inan

Gerisi Yalan.

ulan adami izlerken, adamin pas verip bosa kacip topu geri isterken görmek, gol attigini görmek, asist yaptigini görmek bu kadar keyf alarak izliyorum adami maclarda ama foruma giriyorum, hala iyi degil, patlama yapamadi daha falan filan ... Salla gitsin diyorum hep ama yinede deli olmamak elde degil yahu.

daha gecen sene baris, sarp shovu vardi la, akilli olun.

hep diyorum, adam gibi kanat tpcularimiz olsa, selcuk cok daha asist yapardi.

Mucadelesine birsey demiyorum... Golde atiyor assistde yapiyor ama insiyatif almiyor. Mac icinde biz o Xavi vari paslarini gormek istiyoruz

Uzaktan sutlarini gormek istiyoruz. Gercek Selcuk Inan daha bu degil. 100 de 60-70'i bu.

Tabi bizim gozlerimiz okadar paslanmiski Sarpinholarla Barisinholarla oyuzden Selcuk Inana daha gercek Selcuk Inan degil dedigimizde

Adam daha ne yapsin diyorsunuz

Geçen sezon boyunca alınması için resmen dualar ettik. Geldiği gün forumda zaten bir bayram havası hakimdi.

Çok yararlı oluyor. Bundan daha fazla beklentiye sahip olanlar elbet olacaktır. Top rakipte iken rakibi çok iyi karşılıyor. Pozisyon almasını iyi biliyor. İlerleyen yıllarda kaptanlık verilebilir.. :)

Hattrick yapmiyor ya, ayip ediyor bence de. 90 dakika icinde 5 asist yapmamasi da düsündürücü bence. Zira Trabzonspor´da oynarken, her mac 3 gol atip, 10 asist yapiyordu Selcuk.

Kendi futbolcusuna deger vermeyen, el alemin dandik futbolcularini basimiza star yapan, bilincsiz ve vefasiz sacma bir taraftar profiline sahibiz acikcasi. Forum icin konusuyorum simdi. Cok gereksiz adamlar var forumda.

seneye kaptan da yapılır, yalnız melo - selcuk ikilisi ortasahada yetersiz kalıyor. bir ortasaha daha gelse bir önlibero yada melo önliberoya geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt