#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

15 maç 90*15=1350 dakika ,4 gol 6 asist.Reis konuşmuyor sadece işini yapıyor,işte gerçek yıldız budur.Yıldızlık ile yaldızlığı karıştıranlara gelsin,şimdi İspanya da küme düşme mücadelesi veriyorlar zira kendileri.Neyse çok konuşmayım akşam akşam.

Galatasaray Metin Oktay'dır ,Hasan Şaş'tır,Hakan Şükür'dür,Bülent Korkmaz'dır,Tugay'dır,Suat'tır,Arif'tir beyler.İnşallah bu isimlerin yanına Selçuk'tur,Semih'tir,Emre Çolak'tır,Elmander'dir de gelecek yakın da.

renkdas emre colak arda abisini örnek aliyor sonra belesoglu gibi olmasindan korkuyorum

selçuğun istatistikleri muazzam her maç en çok koşan sürekli önde baskı yapmaya çalışması da diğer artısı.

Allahım nazarlardan saklasın seni.

Selçuk-Melo uzun yıllar birbirleriyle oynar inşallah.

Amin.

Selçuk elmander melo muslera ujfalusi eboue. Hepsi de birbirinden reis futbolcular. Bir takımda bukadar muhteşem futbolcu sayısı bukadar fazlayken o takım rahat şampiyon olur türkiyede :)

bir zamanlar yürüyen selçuk koşmaya defansa kadar top almaya geliyor.

bunun tek sebebi olabilir o da emeğinin karşılığını takım olarak almaları... herkes büyük özveri ile oynuyor sonuç olarak galibiyet geliyor. bunu bilen oyuncu varını yoğunu sahaya koyuyor gol sonrası sevinçlerdende bunu anlayabiliyoruz.

Selçuk bu takımın temel direklerinden biridir. Uzun vadeli düşünülmeli. Eğer onuda Avrupa hayali sararsa o zaman durduramayız.

Arda'nin gitmesine sadece bu yönden üzüldüm. Selcuk'la ikisi cok iyi anlasiyordu sahada.

Geçen hafta yazacaktım da frikiten gol attı şimdi bana saldırırsınız diye yazmadım. Yani Trabzon'da çok takip etmiyodum ama oradaki Selçuk bu ise boşuna bu kadar yaygara kopmuş. Çok pasif yahu çoooooook. Topla 2 adım gitmiyor. Melo top kaptırıyo ara sıra ama öne doğru oynamaya çalışıyo sürekli. Selçuk'un pek öyle bi derdi yok gibi.

Şu adamın her vasat performansında girip goy goy yapmayın.(Yunus Can:coffee:)

Her zaman üst düzey oynayamaz,bazı maçlar vasat top oynama hakkı olsun artık.

Ya yok kanka iyi oynadığında da çok pasif bence. Yani topla gitmiyo bi türlü. Gosso'yu görünce bugün bi de çok vasat geldi bana.

Topla katetse zaten Gerrard olur adı,abartmıyorum.

1-2 metre kat etse yine Selçuk olarak değişmez bence:ka21: Orta sahada bazen çok pasif kalışımızı Selçuk'a bağlıyorum ben. Neyse ya salla.

Senelerdir alıstıgımız yırtıcı orta saha oyuncularından degil. O kadar olur. Mustafa Sarp gölge pres ve yırtıcılıgının yanında forma bile yırtıyordu.

Topla gidemediğine katılıyorum ama yerli ortasahalarda daha iyisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt