#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Barcelonanın aradığı adam. Cesc'i felan yedek bırakıp selçuğu alsınlar xavi'nin genci

Kaptanlık pazu bandıda ne yakışırdııııı ASLAN PARÇASINA...!!

[video=youtube;BXwmwIwZxZs]https://www.youtube.com/watch?v=BXwmwIwZxZs&feature=related[/video]

Crash Bandicoot terk :D

:asd:

yarin kesinlikle sahada olmamali, yedek kulubede bile olmasin, gitsin takilsin, dinlensin

gerçektende reis adam birde bu kadar şey yapıyor bu kadar el üstünde tek bir kere çıkıpta artistlik yapma konusma medyatik olma olayı yok, bu sayede medyada arkasında.

gerçektende reis adam birde bu kadar şey yapıyor bu kadar el üstünde tek bir kere çıkıpta artistlik yapma konusma medyatik olma olayı yok, bu sayede medyada arkasında.

Adam gibi adam.. Medya maymunu değil :tiphat:

Hemen Xavi kıyaslaması yapılmalı.+ kaptanlık verilip 10 numaralı formayı giymeli.

Arda'ya yapılanları kastettim.66 numaralı Arda'nın bitirilmesinden.

valla, selcuk bu konuda dikkatli olur diye düsünüyorum, adam cok akili.

adam sanki hicbirseyle ugrasmiyor, ugrasmaz, tek isini düsünüyor, futbolunu oyniyor.

kaptan olmak ister mi bilemicem ama olursa da Arda gibi olmaz bence.

ama ben yinede selcugun yerinde olsam kaptan falan olmak istemezdim, böyle sessizce isimi yapmaya devam ederdim

basladılar gene barcelonada oynayacak tek turk oyuncusu arda ya gökhan gönule de aynısını diyolardı orda eser yok şişirmeye devam yarış yarış

Yahu bu adam asist yapıyor, gol atıyor, duran topları kullanıyor, oyun kuruyor, her maç doksan dakika koşuyor, top kapıyor, çizgiden top çıkartıyor ve bu kadar artısına rağmen yıldız oyuncuyum havalarına girmeyip sadece işini yapıyor. Az bile övüyoruz bence, şu anda Galatasaray'a gelme ihtimali olan herhangi bir oyuncunun bu özelliklerin hepsini birden içerme olasılığı yok. Varsa da en az 20 milyon euro falandır fiyatı.

Nazar değmesin, Allah sakatlıktan ve form düşüklüğünden korusun :)

Bakın iyi futbolcu demiyorum, çok büyük futbolcu. İyi ve büyük farklı şeyler. Bunun gösterdiği performansı ben gösterseydim şuan triplere girmiştim 50048102947190 kere. Adam hala altyapıdan yeni çıkmış heyecanlı topçular gibi. Ayakta alkışlayın ayakta.

Oynasın bu akşam Selçuk

Attığı her pas olsun mavi boncuk

Melo senden daha esmer ama

Öpsün Azizi Timoşcuk.

Bugün frikikten golü var:ka21:

uzun zamandır atmıyor özledik frikiklerini :asd:

Reis yine asistini yaptı. :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt