#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Selçuk İnan

Fizik olarak yorgundu. Ama bunda takımında katkısı var. Buna rağmen çok önemli 5-6 ara pası(uzun top) gönderdi.

Çok iyi oynamadı ama genel olarak takım çok iyi top oynamadı

oooooooo almışız bakıyorum Selçuğu :) Hayırlısı olsun , daha yeni görüyorum çok uzak kaldık yav . Bu Askerlik nasıl birşeydir böyle yavv =)

çok yetenekli ama yeteneğini kullanmayıp kötü oynadı dün ürkekliğinden xavi gibi top alıyor çok kıvrak bir oyuncu ama yüzünü bir türlü rakip kaleye dönmüyor yan pas geri pas yapıyor inş bizdede böyle oynamaz .

Ben beğendim açıkçası attığı paslar filan çok iyi seneye önemli işler yapcak inş..

Mehmet topal - Selçuk İnan

Mehmet Ekici

3 lüsü ile başlasaydık Selçuk yardırıdı eminim , Oğuz Çetinin Fener sevdası bitircek bu milli takımı , allah aşkına Selçuk Şahin denen adamın Mustafa Sarpdan ne farkı var da milli takımda oynuyo

Cevap: #8 Selçuk İnan

Allah sakatlik vermesin. Selcuk Arda Baros uclusu 30 macta birlikte oynasa ligin son haftasina kadar yarista oluruz zaten.

ya bi yerde artık bi röportajını görsek imza törenini görsek.

adam imzayı attı kayboldu :)

Mehmet topal - Selçuk İnan

Mehmet Ekici

3 lüsü ile başlasaydık Selçuk yardırıdı eminim , Oğuz Çetinin Fener sevdası bitircek bu milli takımı , allah aşkına Selçuk Şahin denen adamın Mustafa Sarpdan ne farkı var da milli takımda oynuyo

+1905 daha komik olan yekta , neden selçuk Şahin amelesi milli takımda boy gösterirken yekta gibi yetenekli bir futbolcu alınmıyor.

Galatasaray da oldugu için söylemiyorum bunu yekta bize gelmeden önce selcuk İnan konumundaydı mevki olark değil populerite olarak

2 sene onun transferi konusuldu kime gidicek ne yapıcak vs vs .

+1905 daha komik olan yekta , neden selçuk Şahin amelesi milli takımda boy gösterirken yekta gibi yetenekli bir futbolcu alınmıyor.

Galatasaray da oldugu için söylemiyorum bunu yekta bize gelmeden önce selcuk İnan konumundaydı mevki olark değil populerite olarak

2 sene onun transferi konusuldu kime gidicek ne yapıcak vs vs .

Oguz Cetin o klubede oldugu surece milli takim hakettigi yerin hep altinda kalacaktir. Fenerasyon utansin. Fatih Terim gidiyor Oguz kaliyor. Ali Sen hakliymis, bu Oguzun Denizliye neler yaptigini da biliyoruz. Ben de Terim kadar sorumluyum diyecek yurek ve karakter yok Oguzda.

en cok isabetli pas atan oyuncu secilmis. Selcugu tartisanin akli dengesi bozuk olmasi gerekiyor.

Hoşgeldin Sniper..

Senden çok şey bekliyorum,Allah sakatlık vermesin sana,inşallah formunun zirvesine çıkarsın..

Oguz Cetin o klubede oldugu surece milli takim hakettigi yerin hep altinda kalacaktir. Fenerasyon utansin. Fatih Terim gidiyor Oguz kaliyor. Ali Sen hakliymis, bu Oguzun Denizliye neler yaptigini da biliyoruz. Ben de Terim kadar sorumluyum diyecek yurek ve karakter yok Oguzda.

abartıyorsunuz ligi 8. sırada bitirmiş bizim takımdan 5 futbolcu ilk onbir başladı hatırlatırım.

Selçuk'un en önemli özelliği çok iyi uzun pas atmasıdır ve kanatlardaki adamları içeri kaçırmasıdır. Şimdi kanat oyuncularımıza bakıyorum

Arda-Kazım-Pino Bu üç oyuncu da topu ayağına isteyen oyuncular. Burak Yılmaz kadar topsuz alanda iyi değiller, defansın arasına hemen hemen hiç koşu yapmazlar. Bu yüzden (4-4-2 oynatacaksak) Bir forvetin mental anlamda(burak yılmaz türkiye liginde en iyi mental özelliklere sahip desem küfür yerim ama bence öyle) iyi olması, fiziksel olarak da hızlı olması gerekir. 4-3-3 oynayacaksak ileri üçlünün sağındaki ve solundaki adamın dediğim özelliklerde olması lazım. Ama bizde bu yok.

Selçuğu ilk isim olarak kadroya yazıp, takımı ona göre şekillendirmek lazım. Selçuk'un uzun toplarına kaçacak sadece bir adamımız var gerçi o da sakatlıktan yarım sayılır(baros)

Son milli maçta Selçuk ortasahanın ortasında oynamıştı ancak, çok fazla verimli olamadı. Bence Şenol hoca gibi 4-2-3-1 şeklinde oynamamız gerekir. Colman ve Selçuk ikilisi koskoca 2 sezon dirençli bir ortasaha kurabildiler işin ilginç tarafı da önlerinde fiziksel olarak zayıf ve takım oyununa ters topçularla oynadılar. (jaja-alanzinho-yattara)

Yekta'nın fizik gücü güçlenirse, 4-2-3-1 in ortasahasını oluşturabilirler. Colman'ın yaptığını bence yekta daha da iyi yapabilir. Sol kanatta arda, ortada 2. forvet şeklinde bir oyuncu(elmander) ve sağ kanatta Burak yılmaz tarzı açığa kaçabilecek adam alabilsek çok iyi olur.

Nacizane düşüncem.

Neden hala formayla bi fotograf bile cekilmedi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt