#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Yaptıgımız en iyi transferdir. Drogba vs gelirsede fikrim degişmezdir.

Kocum benim, Inter macinda nasil oynadi.

Sarp ve Baris'dan sonra Xavi etkisi yaratti.

Allahim nazardan korusun.

Her takıma lazım böyle bir adam.

Selcuk Inan vs Inter gibi bir video hazirlayabilecek yok mu?

Paslarindan olusan falan.

Stadda pek kimse begenmedi, bende pek begenmedim nedense ama millet burda hayran kalmis.

Tezahürat yapmaktan izleyemedik gerci pek maci, orasi ayri. :asd:

Selcuk Inan vs Inter gibi bir video hazirlayabilecek yok mu?

Paslarindan olusan falan.

Stadda pek kimse begenmedi, bende pek begenmedim nedense ama millet burda hayran kalmis.

Tezahürat yapmaktan izleyemedik gerci pek maci, orasi ayri. :asd:

Inter-Galatasaray full maci mevcut etrafta, ben oradan seyrettim gayet basarili oynamis. Oyle muhtesem degil haklisin fakat relatif olarak dusunmek lazim biraz.

Hani Sabanci'nin cebindeki 10 lira'yla yolda yuruyen adamin cebindeki 10 lira'nin degeri ayni degildir derler ya relativiteyi aciklarken, oyle birsey yasiyoruz biz su anda bence :)

Inter-Galatasaray full maci mevcut etrafta, ben oradan seyrettim gayet basarili oynamis. Oyle muhtesem degil haklisin fakat relatif olarak dusunmek lazim biraz.

Hani Sabanci'nin cebindeki 10 lira'yla yolda yuruyen adamin cebindeki 10 lira'nin degeri ayni degildir derler ya relativiteyi aciklarken, oyle birsey yasiyoruz biz su anda bence :)

Aynen indirip bende bi izleyeyim.

bencede cok iyiydi ama 2-3 defa hayati yerde top kaybi yapti...

alistikca düzelecektir

Açıklama yanlış olmuş kanımca.

S.İnan'ı beğenme sebebimiz pres altında (zaman zaman) ve oyun kurarken başarılı-isabetli ve düzgün paslarıdır. Zaten onun için alındı. Orta sahaya teknik açıdan ve pasörlük açıdan seviye atlatsın diye. Messi değil kendisi sonuçta.

Uzun zamandir böyle kaliteli futbolcu gelmedi Galatasarayimiza.

Canli izledim macim selcuk öyle böyle oyuncu degil gercekten kendini belli ediyor. En az arda kadar, hatta ondan da önemli takimimiz icin.

Adamin her tarafi kalite...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt