#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

bir zamanlar emre belözoğlu beni heyecanlandıryordu bu mevkide bütün sınırlarımı alt üst etti selçuk inan 10 yılın transferi allah nazardan sakatlıktan korusun

Beyler bu adam BEDAVA ya geldi.Bedava lan,bu kalitede adamı bedavaya aldık.En az 15-20m lik oyun oynuyor.

Yaptığı tek paslar, ara pasları, müthiş şeyler yapıyo :tiphat:

burada bosuna bagirmiyorduk

bu adami alamasak bataklikta devam ederdik

cozum selcuktu geldi cozdu

Uzun pas desen var, ara pas var, top alış verişi var, top surme var, çalım var. Adam Xavi beyler. :D

Ujfalusi'ye attigi ara pasini Xavi bile atamazdi be :D

Bütün skilleri ortaya döküp Xavi ile karşılaştırırsak; tek eksik olduğu noktanın top saklama olduğunu görebiliriz. (Belki böyle bir yeteneği var ama şu aşamada göremedik.) Onun dışında biraz daha kendini geliştirirse -şaka değil, gayet ciddi- bildiğin Xavi olur.

Bu sezon bişeyler başaracaksak bu adam sayesinde olacak..Göz kamaştırıcıydı :royaleyes:

Geleceği parlak Selçukun.İlerde Avrupada çok iyi takımlarda oynaya bilir.

Bu maçta top kaptırdı mı selçuk? Ben hatırlamıyorum valla. :D

Pek fazla namaz kilan biri degilim ama bundan sonra kildigim her namazdan sonra sakatlanmasin diye dua edecegim.. Insan degilsin be Inan:)

Bütün skilleri ortaya döküp Xavi ile karşılaştırırsak; tek eksik olduğu noktanın top saklama olduğunu görebiliriz. (Belki böyle bir yeteneği var ama şu aşamada göremedik.) Onun dışında biraz daha kendini geliştirirse -şaka değil, gayet ciddi- bildiğin Xavi olur.

Yok artık Adem:)

Top saklama yetisi, üst düzey orta sahaların çoğunda mevcuttur lakin Xavi bu konuda ilahtır desek yanlış olmaz. Adam sezon boyunca kaybettiği top sayılı. Paslar da aynı şekilde oran meselesi. Xavi hatasız oynayan bir adam.

Öğlen bunu düşündüm Xavi-Selçuk durumunu. Xavi fizik olarak da daha üstün, daha hareketli, hızlı vs.

Bunları yazdım Selçuk kötü sonucu falan çıkmasın bana göre Xavi şu anda dünyanın en iyi futbolcusu onu belirteyim de kaza kurşununa gitmeyelim. Ama cidden kıyaslayabiliyoruz yani bu bile mükemmel birşey.

Selçuk herşeyi geçtim oyunu biliyor adam görüyor hissediyor. Zeka apayrı birşey...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt