#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

oğlumm ağlattın lann benii ne manyak oyuncusunn senn yaa meLoyla yardırdırdınız beee oğLumm :D

şuan takımda en sevdiğim oyuncu

en kısa zamanda güzel bir fotosunu avatarıma koyacam

Sağ tarafında Keita olsa bu sezon müthiş arapaslarıyla gol pozisyonuna girerdik.Umarım Selçuk'un dilinden anlayabilir futbolcularımız.Çok zeki bi adam ve topu nereye atacağını çok iyi biliyo.Şu an için yerinde bir transfer olarak görünüyo.Melo ile de iyi bir ikili oluşturacaklarını düşünüyorum.

Yok artık Adem:)

Top saklama yetisi, üst düzey orta sahaların çoğunda mevcuttur lakin Xavi bu konuda ilahtır desek yanlış olmaz. Adam sezon boyunca kaybettiği top sayılı. Paslar da aynı şekilde oran meselesi. Xavi hatasız oynayan bir adam.

Öğlen bunu düşündüm Xavi-Selçuk durumunu. Xavi fizik olarak da daha üstün, daha hareketli, hızlı vs.

Bunları yazdım Selçuk kötü sonucu falan çıkmasın bana göre Xavi şu anda dünyanın en iyi futbolcusu onu belirteyim de kaza kurşununa gitmeyelim. Ama cidden kıyaslayabiliyoruz yani bu bile mükemmel birşey.

Selçuk herşeyi geçtim oyunu biliyor adam görüyor hissediyor. Zeka apayrı birşey...

Diyorum ya, Selçuk daha genç sayılır; kendini daha da geliştirme şansı var. Bu zamanları iyi değerlendirirse ileride Xavi ile kıyaslanması pek de yanlış olmaz.

Aslında benim Xavi örneğini vermemin asıl sebebi; pas atması, oyun zekası falan değil. Büyük oyuncularda olan bir özellik var Selçuk'ta; futbolunu bütün takıma yansıtıyor. Farkındaysan bütün takım bazen bir Selçuk'a bürünüyor, Xavi de bunu sık sık yapıyordu. O yüzden benim gözüme çarpan en belirgin kriterlerden biri de bu olsa gerek.

Xavi 29-30 yaşlarında performansını nirvanaya çıkardı.Selçuk daha 25-26 yaşında,30 lu yaşlarda xavi gibi olmasa da xabi alonso kadar üst düzey oynar bence.

artık takımda pas verdikten sonra kimse ne rakibin ne de kendi takım arkadaşının arkasına saklanmıyor herkes boşa kaçıyor helal olsun valla daha iyi olacak inşallah

Kazim out Eboue in

Ondan sonra yaslan arkaya bak keyfine

Diyorum ya, Selçuk daha genç sayılır; kendini daha da geliştirme şansı var. Bu zamanları iyi değerlendirirse ileride Xavi ile kıyaslanması pek de yanlış olmaz.

Aslında benim Xavi örneğini vermemin asıl sebebi; pas atması, oyun zekası falan değil. Büyük oyuncularda olan bir özellik var Selçuk'ta; futbolunu bütün takıma yansıtıyor. Farkındaysan bütün takım bazen bir Selçuk'a bürünüyor, Xavi de bunu sık sık yapıyordu. O yüzden benim gözüme çarpan en belirgin kriterlerden biri de bu olsa gerek.

Aslında 24-25 yaşlarından sonra Xavi de farklı bir seviyeye geldi haklısın.

türk olmasaydi su an dünyanin sayili klublerinden birinde oynardi buna eminim

helal olsun sana :tiphat:

formamin arkasina senin ismini yazdiracagim

Maaaasallah Selcuk!

Özellikle Ujfalusi ve Arda'ya dogru attigi ara pasta gol olmus gibi sevindim, zipladim lan, o neydi öyle hakikaten. :asd:

İnanılmaz. 20 milyona alamayız böyle futbolcuyu, emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

BAM'dan sonra Selçuk'u izlemek çok ağır gelecek taraftarımıza, Doğan'dan sonra Ferrari'ye geçmek gibi bişey bu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt