- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: #8 Selçuk İnan
Maaşallah, nazar değmesin.
Maaşallah, nazar değmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artık Adem
Top saklama yetisi, üst düzey orta sahaların çoğunda mevcuttur lakin Xavi bu konuda ilahtır desek yanlış olmaz. Adam sezon boyunca kaybettiği top sayılı. Paslar da aynı şekilde oran meselesi. Xavi hatasız oynayan bir adam.
Öğlen bunu düşündüm Xavi-Selçuk durumunu. Xavi fizik olarak da daha üstün, daha hareketli, hızlı vs.
Bunları yazdım Selçuk kötü sonucu falan çıkmasın bana göre Xavi şu anda dünyanın en iyi futbolcusu onu belirteyim de kaza kurşununa gitmeyelim. Ama cidden kıyaslayabiliyoruz yani bu bile mükemmel birşey.
Selçuk herşeyi geçtim oyunu biliyor adam görüyor hissediyor. Zeka apayrı birşey...
Diyorum ya, Selçuk daha genç sayılır; kendini daha da geliştirme şansı var. Bu zamanları iyi değerlendirirse ileride Xavi ile kıyaslanması pek de yanlış olmaz.
Aslında benim Xavi örneğini vermemin asıl sebebi; pas atması, oyun zekası falan değil. Büyük oyuncularda olan bir özellik var Selçuk'ta; futbolunu bütün takıma yansıtıyor. Farkındaysan bütün takım bazen bir Selçuk'a bürünüyor, Xavi de bunu sık sık yapıyordu. O yüzden benim gözüme çarpan en belirgin kriterlerden biri de bu olsa gerek.

türk olmasaydi su an dünyanin sayili klublerinden birinde oynardi buna eminim
helal olsun sana :tiphat:
formamin arkasina senin ismini yazdiracagim