#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Beyler bu adamın bizde olduğü aklıma geldikce Allah'a şükrediyorum

Muazzam Muazzam Muazzam

Maşallah

Allah sakatlıklardan korusun

Xavi gelse bu kadar olurdu ya onlar nasıl paslar öyle adamım ?

Yine çok etkiliydi.Yine o muazzam paslarını izlettirdi,hayran bıraktırdı kendisine bir kez daha.

gercek tugay etkisi uzun yillar olmustu gormeyeli birde 5 numarayi giyseydi tam olurdu

Twitterda gormustum hakikaten dogru. : Selcuk, mustafa sarpin bir sezon boyunca attigi ara paslarini 1 macta atti.

Mustafa Sarp'dan sonra Xavi,İniesta etkisi yaptı yeminle Manisadayken beri keşke Galatasaray'da oynasa diye yanıp tutuştuğum bir oyuncuydu Türkiyede oyunu çift yönlü oynuyabilen nadir Türk oyuncularından valla helal olsun böyle bir oyuncuyu beleşe aldıkya Trabzondayken imrenerek izliyordum kendisini

pas verdi gordum

Abi adam pası vrdikten sonra hemen boş alana kaçıyor. İnanılmaz bir performansı var. Maşallaahhhh Allah nazarlardan saklasın

Trabzon'dayken iyidi de. bu Selcuk o Selcuk degil. bildigin Xavi olmus lem bu. Arda ile uyumlari müthis. Melo da yanina alinabilecek en iyi oyuncuydu. Melo rakipleri dövüyor, Selcuk takimi yönetiyor. :D

Duran toplar anlam kazandı kendisiyle paslarından bahsetmeye zaten lüzum yok. Arda ile uyumu da çok iyi.

İşin özü mütevazi ve kıymetli oyuncumuz artık o, inşallah uzun yıllar bizimle olur.

images

Şu da kenarda dursun. :)

selçuk inanın ara pasları çıplak gözle izledim.Zevkten dört köşe derler ya aynen öyle.

bir oyuncu bir takımı bu kadar değiştirebilir, selçuğu takımdan çıkart geçen seneye döneriz..

kim aldıysa allah razı olsun

Böyle oynamaya devam ederse nazar değecek diye korkuyorum

Kazim out Eboue in

Ondan sonra yaslan arkaya bak keyfine

Kazım her maç skora etki edecek bir hareket yapıyor. Bu gün ilk golde Ujfalusi'ye attığı ara pas mükemmeldi.

Ayrıca onun dışında da gollük pozisyonlar hazırladı. İnter maçında da Arda'dan sonra takımın en iyisiydi.

Küçümsemeyin bu adamı. Sadece maç içinde spektaküler hareketler yapmıyor Keita gibi. Ama kesinlikle istatistik olarak çok daha iyi olacaktır. Bu sezon takımın etkili oyuncularının arasına adını ilk sıralarda yazdırır. Bence en az 10 gol 10 asisti var.

Bir de son dakikalarda bir pas verdi ki, Xavi'nin paslarının kopyası. :) Bu takımda bence Arda'yla birlikte en değerli oyuncudur.

Xavi ile falan kıyaslamaya gerek yok ama hakikaten güzel oynuyor adam.

Melo ile çok iyi bir ikili olacaklar.

Bir de önlerine yaratıcı bir orta saha oyuncusu alınırsa...

Yaratıcı derken illa 10 numara olmak zorunda değil. Seedorf, Pirlo, Davids gibi oyuncular da olur.

Aslında Valencia'dan Ever Banega mükemmel bir transfer olurdu ama tabi rasyonel düşündüğümüzde imkansız.

Xavi ile falan kıyaslamaya gerek yok ama hakikaten güzel oynuyor adam.

Melo ile çok iyi bir ikili olacaklar.

Bir de önlerine yaratıcı bir orta saha oyuncusu alınırsa...

Yaratıcı derken illa 10 numara olmak zorunda değil. Seedorf, Pirlo, Davids gibi oyuncular da olur.

Aslında Valencia'dan Ever Banega mükemmel bir transfer olurdu ama tabi rasyonel düşündüğümüzde imkansız.

Pjanic süper olur aslında o mevkiye

Kazım her maç skora etki edecek bir hareket yapıyor. Bu gün ilk golde Ujfalusi'ye attığı ara pas mükemmeldi.

Ayrıca onun dışında da gollük pozisyonlar hazırladı. İnter maçında da Arda'dan sonra takımın en iyisiydi.

Küçümsemeyin bu adamı. Sadece maç içinde spektaküler hareketler yapmıyor Keita gibi. Ama kesinlikle istatistik olarak çok daha iyi olacaktır. Bu sezon takımın etkili oyuncularının arasına adını ilk sıralarda yazdırır. Bence en az 10 gol 10 asisti var.
Yedeği yok işte,sağ kanada mutlaka alternatif bir adam lazım,eboue hem sağbek hem sağ açık oynuyor.Kim formda olursa o oynar sağ açıkda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt