#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

#yenikaptanselcukinan

Daha yeni geldiği için kaptanlığı Selçuk'a vermezler.

Allah nazardan saklasın Selçuk'u.Bu seneki en büyük kazancımızdır.Ama kaptan Sabri olmalı 2.kaptan Selçuk olabilir belki :p

Allah'tan Selçuk var ama ikisi birlikte olsa çok süper olurdu.

Dün kameralar ne zaman Selçuk'u gösterse suratı hep asıkdı pek etkilide olamaz

Arda'nın ayrılmasına kırıldığını ve bilerek maçın üstüne düşmediği düşünüyorum

Dünkü Selçuk, hayatımda izlediğim en kötü Selçuk'tu. Bazı arkadaşlar, suratının asık olduğunu ve bilerek oynamadığını yazmışlar kendi kafalarınca ancak Selçuk her zaman böyle soğuk kanlıdır. Yani kırgınlık olacağını falan sanmıyorum. Dünkü sıcak havanın da etkisi büyüktür.

arda gitti selcuk kötü etkilendi

ulan arda

Abicim Allah askına avatarını değiştir

Sabri 1.kaptan tamam ama ilk 11'e zor gireceği için kaptan Selçuk olmalı müthiş bir yeteneği var kaptanlık verilirse o yeteneğini her maç sahaya yansıtacağını duşunuyorum

Dünkü Selçuk, hayatımda izlediğim en kötü Selçuk'tu. Bazı arkadaşlar, suratının asık olduğunu ve bilerek oynamadığını yazmışlar kendi kafalarınca ancak Selçuk her zaman böyle soğuk kanlıdır. Yani kırgınlık olacağını falan sanmıyorum. Dünkü sıcak havanın da etkisi büyüktür.

Ben empati kurarak o kanıya vardım dusun Avrupa'dan ciddi teklfiler var ama sen sırf söz verdiğin için en iyi arkadaşının takımına geliyorsun ve o seni yalnız bırakıyor çok acı bir durum

Dün kötü oynamasının ve maça bir türlü ayak uyduramamasının en önemli tarafı, Fatih Terim'in onu hem biraz sola, hem de öne doğru çıkartmasıydı. Takımın beğeni toplayan performanslarında üçlü orta saha sürekli geri gelip top alan, kendi aralarında pas yaparak ve ileride özellikle Arda'nın onlara yaklaşmasıyla ileri top taşıyan bir karakter gösteriyordu. Arda'nın ayrılması ile dün Stancu'nun orada oynaması, bu yapılanı mutlaka sekteye uğratacaktı. Fatih Terim hem kısmen bunu gidermek, hem de ileride Selçuk gibi bir oyuncunun neler yapacağını görmek istemiş olabilir. Selçuk sürekli geri gelip top alan, takımın oyun kurmasında en birincil görevi üstlenen oyuncu rolündeydi. Dün ise Melo ve Sabri'nin önünde, geri gelmeden ileride boş alan koşuları yaparak top almaya çalışıyordu sadece. Bu değişiklik orta sahanın tüm dengesini bozdu.

Tek maçlık performans düşüklüğünün en büyük nedenini yukarıdaki sebep olarak görsem de, Selçuk'un Arda'nın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olduğunu düşünüyorum. Üstelik Engin Baytar transferinin de onu olumsuz olarak etkilediğini düşünüyorum. Engin'in sorunlarına Trabzonspor'da tanık olmuş, hatta uğraşmak zorunda kalmış olmasından dolayı, Engin'in transfer edilmeme ihtimalinin onu daha memnun edeceği çok açık.

Arda'nın transferinin olduğu günün herşeyi Arda'ya bağlayan güruh şimdi ne yapacak diye merak ettiğimi yazmıştım twitter'a. Görüyorum ki boşuna meraklanmışım :D:D Selçuk oynamadı, sallandırın Arda'yı.

Adamın gözleri ardayı aradı resmen,her sola oynadıgında top stancuya gıdıpte gerı gelmeyınce hepten moralı bozuldu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt