#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Türkiye'nin Xavi'si dediğim Selçuk'u son 2 maçtır pek beğenmiyorum. Toparlar umarım.

Trabzon'da da aynı rolü oynuyordu. Colman daha geride bekliyor, Selçuk onun önünde pasör görevini üstleniyordu. Sorun mevkisi ve rolü değil fizik olarak yorgun gibi bir hali var. Lige hazır olur.

Selçuk geride Colman ileride oynuyordu.Oyunu geriden hep Selçuk kuruyordu.

Evet evet öyle oluyordu.

Aman Allah'ım içine Mustafa Sarp kaçmış bu çocuğun cinci hoca mı çağıralım ne yapalım

Selçuk Trabzon 'da geride Colman önde oynuyordu diye hatırlıyorum ben de. Colman ilk geldiği zamanlarda gerideydi öne kaydırdı Şenol Hoca sonra.

Colman geride Selçuk ileride oynuyordu sezonun %60-70'inde. Son haftalara doğru değişti durum. Çünkü Trabzon baskılı oynamaya başlamıştı ve geriden oyunu Selçuk kuruyordu. Golleri açın bakın hep Selçuk ileride Burak'ı pozisyona sokuyor.

Hani Selçuk Arda yüzünden oynamıyodu ya. Dünkü maçta Arda sahadaydı da ben mi göremedim ya :D:D gerçi aynı şehirde nefes almak bile yeter dimi? :asd:

selcuk daha cok ofansa yakin oynatilsin, adamd efans yapmaktan ofansa toplar atamiyor

bu adamı aldığımız için çok mutluyum ve her geçen gün daha mutlu oluyorum.çok yakışıyor formamız aslana.

formasının arkasında selçuk mu selçuk inan mı yazıyor?

forma alacağım yarında selçukun.

Futbolu biraktiginda Galatasaray efsanesi olarak anilacagindan süphem yok. Ergün Penbe'yi ne kadar seviyorsam seni de o kadar sevicem Selcuk, büyük bir aksilik olmazsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt