#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

İstenilen performansa ulaşamadı daha tam adapte olamadı takıma!

Takımda kötünün iyisiydi ama beklenen performans değil. Umuyoruz ki kısa sürede takımı toplar. Takımın beyni olarak o işlemeye başlasın gerisini işletir inşallah.

Sahanın kötü oyuncularından biridir. Çok yumuşak oynadı. Sürekli pas hatası yaptı. Hayal kırıklığına uğradım.

Ortasahada görevini yapmak için gayret gösterdi. Fena değildi.

Anlaşabileceği, paskoordinasyonunu sağlayabileceği bir ortasahaya ihtiyaç var.Misal bi Diaby ile bi Kallström ile beraber oynuyor olsa çok farklı olurdu.

Fatih Hoca Selçuk'u önde oynatmak istiyor bu yüzden tam alışamadı.

Yanında 4 tane bek oynadı, bırakında biraz kötü oynasın. Xavi'nin de yanına 4 tane bek verin, o adam da salaklaşır.

Sahanın kötü oyuncularından biridir. Çok yumuşak oynadı. Sürekli pas hatası yaptı. Hayal kırıklığına uğradım.

sebebi belli.ft önde oynattığı sürece böyle olacak

bu adam açık açık türkiyenin xabi alonsosudur.ve bu adamın oyun kurucu,defanstan ilk topu alan olması gerekir.

onu böyle oynatmadığı sürece beğenmemiz norma Emrah.

Şu Galatasara'ın kadrosu tammm 4-2-3-1 lik iken nedense forvet arkası almadık, selçuğu falan önde oynatıyoruz. Çok mu zordu melo-selçuk ikilisi önlerinde diego..neyyse kaçan oyuncunun davası olmaz

Sağ açık oynadı 2. yarı. :)

Forvet arkası gibi oynadı bu maç, oranın adamı değil gibi. Selçuk geriden oyunu yönlendirecek bir adam, bu tarz oynamaya alışkın değil.

Forvet arkası gibi oynadı bu maç, oranın adamı değil gibi. Selçuk geriden oyunu yönlendirecek bir adam, bu tarz oynamaya alışkın değil.

forvet arkasını bırak trabzonda 34 mç görmedim bu adamın sağ kanattan,sol kanattan top aldığını ,adam geçip orta yapmaya çalıştığını falan

saçma sapan işler yapıyoruz

Maçın kaderini değiştirecek özelliklere sahip

Fatih Terim macera arama lütfen.

önüne ofansif bi oyuncu alınırsa gayet de taş gibi adam.

geçen sene okadar alışmışız ki 2 adım öteye pas veremeyen adamlara, bu sene selçuk bana olağanüstü geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt