#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Yerinde oynamadığı için etkisizdi söylendiği gibi. Diğer maçlarda macera aramıyız umarım.

Selçtuk'tan adam geçip orta yapmasını filan istemiş galiba F.T

Juventus'tan geldiği için Melo süper adamdır,,bizim evladımız Selçuk tüm hakaretlere maruz kalabilir.Yapmayın lütfen!!!

Juventus'tan geldiği için Melo süper adamdır,,bizim evladımız Selçuk tüm hakaretlere maruz kalabilir.Yapmayın lütfen!!!

Ne alaka? Bu forumdakilerin çoğu yılın transferi olarak Selçuk'u söyler ben dahil. Ama dün ki maçta Mustafa Sarp'tan farksız oynadı. Melo ise iyiydi.

Melo kadar oynadı İBB maçında Melo 2 tane kaleye dogru gitti diye mi süper star oldu süper oynadı oldu bunu çözemiyorum..İsimler yerliye dönünce yerden yere vurmak nedense kolay oluyor .Yabancı olunca aa müsadesi var iyidir hoştur reyis king size göre.

Ne alaka? Bu forumdakilerin çoğu yılın transferi olarak Selçuk'u söyler ben dahil. Ama dün ki maçta Mustafa Sarp'tan farksız oynadı. Melo ise iyiydi.

Okadarda abartmayalim hatta bi ara Aslan gibi savasip adamin kafasini döndürerek adama calim atmisti iste o muhtesemde elinden geleni yapti

selcuk ve melonun onunde misimovic olmaliydi:(

tash gibi takim olurduk tashhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selcuk ve melonun onunde misimovic olmaliydi:(

tash gibi takim olurduk tashhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Misi'den daha hareketli, daha çabuk bir forvet arkası almalıydık bence. Misi'nin top ayağındayken hareketleri özürlü gibiydi anasını satayım; tank gibi de ağırdı..

Misi'den daha hareketli, daha çabuk bir forvet arkası almalıydık bence. Misi'nin top ayağındayken hareketleri özürlü gibiydi anasını satayım; tank gibi de ağırdı..

kesinlikle oyle bir adam degildi

haginin fantezileri yuzunden sana oyle gelmis

solbeklere karsi oyle gorunmus olabilir ama kasrsisinda ernst selcuk sahin falan oldugunda top diye oynardi onlarla

adami formunun iyi oldugu zamanin 5 sene sonrasinda degil 1 sene sonrasinda aldik

almanyada agir kalmiyordu bizim super ligimizdemi oynayamiyacak

kesinlikle oyle bir adam degildi

haginin fantezileri yuzunden sana oyle gelmis

solbeklere karsi oyle gorunmus olabilir ama kasrsisinda ernst selcuk sahin falan oldugunda top diye oynardi onlarla

adami formunun iyi oldugu zamanin 5 sene sonrasinda degil 1 sene sonrasinda aldik

almanyada agir kalmiyordu bizim super ligimizdemi oynayamiyacak

Bizim şike ligi, Avrupa liglerinin çoğundan daha zordur; kalitesi düşüktür ama zordur.. Almanya'da Dzeko, Grafite gibi iki baba santraforun arkasında iyi oynaması, bizde de rahat oynayacağı anlamına gelmez; zaten kayboldu gitti. Rusya'da oynadığı topun çapını bilen yok :)

Selçuk'u 10 numara oyuncu kurucu olarak görenler var. Yani bizim taraftarın çoğu Selçuk'u Alex-Lincoln tarzında zannediyor. Hatta Fatih Terim bile öyle kullanmaya çalıştı, cevabını aldı.

Selçuk Trabzonspor'da ki gibi oynamazsa ve bizim takımın ilerisinde Riera fos çıkarsa, Selçuk %50 performans bile veremez. Kısaca cimrilikten 1-2 adam aldırmamak veya almamak bu yıl iyi olabilecek bir takımı yine haşat edecek.

Bizim şike ligi, Avrupa liglerinin çoğundan daha zordur; kalitesi düşüktür ama zordur.. Almanya'da Dzeko, Grafite gibi iki baba santraforun arkasında iyi oynaması, bizde de rahat oynayacağı anlamına gelmez; zaten kayboldu gitti. Rusya'da oynadığı topun çapını bilen yok :)

kendimiz avutuyoruz

futbolumuzun capi ortada

nesi zormus

hic bi cacik zor degil

ha adaptasyon diyorsan oda sakiz cignemeye kurban gitti iste

selçuk bu takımın xabi alonsosudur,geriden oyunu şekillendirmekte türkiyenin en iyisidir

ama fatih terim mesut özil gibi oynatmaya çalıştıkça ne selçuktan ne de bizim oynadığımız toptan hayır gelmez

Misimovic 2 yıl top oynadı önünde Grafite ve Dzeko gibi harika adamla. Dinamo Moskova'da müzmin yedek. Lincoln'le bile kıyaslanacak bir adam değil.

kendimiz avutuyoruz

futbolumuzun capi ortada

nesi zormus

hic bi cacik zor degil

ha adaptasyon diyorsan oda sakiz cignemeye kurban gitti iste

Zor işte reyiz. Çapı b.k gibi ama zor. Niang'ın bir röportajını dinledim, adam resmen ağlıyordu. "Fransa'dan sonra buradaki sertlik beni çok zorluyor" diyordu. Aynını beşiktaşlı Simao'dan da duydum..

Yanlış yerde oynuyor.Trabzon'daki gibi esas mevkisinde oynasa uzun yıllar maestromuz olur bu adam.

Çok iyi bir sezon geçirip Şampiyonlar Ligi'ne gidersek, Selçuğun yanına satın alacağımız Felipe Melo ve Keisuke Honda çok iyi olur.

Zor işte reyiz. Çapı b.k gibi ama zor. Niang'ın bir röportajını dinledim, adam resmen ağlıyordu. "Fransa'dan sonra buradaki sertlik beni çok zorluyor" diyordu. Aynını beşiktaşlı Simao'dan da duydum..

abicim ingiltere italya ligini seyretmiyormusunuz ne sertligi ya

ben sertlik mertlik gormuyorumm

kaos goruyorum

abicim ingiltere italya ligini seyretmiyormusunuz ne sertligi ya

ben sertlik mertlik gormuyorumm

kaos goruyorum

İngiltere'de falan sertliğin derecesi belli, hakemlerin otoritesi, toleransı belli.. Burada kaos, sertlik, çirkeflik, terbiyesizlik.. her türlü pislik var. Üstüne stad ve zeminlerin çoğuda leş gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt