#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

topa sertlikle futbolcuya sertlik başka olaylar reisler.ingiltere bambaşka bi boyutta zaten geçelim.italya'daki sertlik biraz bizim burdakine benziyor ama onlar dengeyi tutturabiliyor.bizim burda topa sertlik namına birşey yok,çirkeflik var.

Takımda ofansif adam olmadığı için mecbur ileriye dönük orta saha gibi oynuyor.

İngiltere'de falan sertliğin derecesi belli, hakemlerin otoritesi, toleransı belli.. Burada kaos, sertlik, çirkeflik, terbiyesizlik.. her türlü pislik var. Üstüne stad ve zeminlerin çoğuda leş gibi :)

ben izledigim maclarda oyle seyler gormuyorum

bence adi cikmis

topu topu sivas mivas var oyle oynayan

e senede 5 macta sert gecsin

kendi kendimizi kandiriyoruz

en son hangi mac piskopat sertlikle cirkefleikle gecti desem fener sivas antalya falan gibi maclar disinda ornek veremezsiniz

reis top ile alakası olmayan kalas stoperlerle dolu bu lig.ibrahim kaş diye bi adam ekmek yiyor futboldan

reis top ile alakası olmayan kalas stoperlerle dolu bu lig.ibrahim kaş diye bi adam ekmek yiyor futboldan

baba sivas menseili topculari cikar

sertlik mertlik yok bir dusundumde?

ibbmi sert

bursami sert?

bjkmi?

kayserimi?

kim sert reis iki tane salak yorumcu tutturmus bizim lig zor diye

nah zor

avrupada elimize veriyoprlar golleri fileden alip

Selcuk'un üzerine cok baski veriliyor, 10 numara oynatildi resmen gecen.

10 numara oynayamaz Selcuk.

baba sivas menseili topculari cikar

sertlik mertlik yok bir dusundumde?

ibbmi sert

bursami sert?

bjkmi?

kayserimi?

kim sert reis iki tane salak yorumcu tutturmus bizim lig zor diye

nah zor

avrupada elimize veriyoprlar golleri fileden alip

lig zor değil başkan,katılıyorum sana ama anti-futbolcu eleman var fazlaca.lig ayrıca dediğin gibi tekrarlayayım,alex gibi bi adamın varlığına bakıyor.keşke biz de sol açık falan arayacağımıza bi tane 10 numero alaydık da götüreydik ligi.

@emir satriani presidentenin kulakları çınlasın

lig zor değil başkan,katılıyorum sana ama anti-futbolcu eleman var fazlaca.lig ayrıca dediğin gibi tekrarlayayım,alex gibi bi adamın varlığına bakıyor.keşke biz de sol açık falan arayacağımıza bi tane 10 numero alaydık da götüreydik ligi.

@emir satriani presidentenin kulakları çınlasın

Sola adam her türlü lazımdı, alındı. Üstüne bir de Drogba gibi bir striker ya da forvet arkası alınmalıydı, lakin biz 7 yabancıyla olayı kapadık. Şaka gibi :o

Tam yerinde oynatılmadığı sürece verim alınamayacaktır!

diego'ya burun kıvırdık inanamıyorum haşmet,adamı geçen bi izledim atletico maçında,yardırdı şerro.

Ön liberoya cekilmezse daha cok bekleriz iyi oynamasini. Selcuk 10 numara da degil, box to box hic degil. Önüne cok kosan, teknik bir oyuncu koyacaksin, Selcuk da oyunu geriden kuracak.

Ön liberoya cekilmezse daha cok bekleriz iyi oynamasini. Selcuk 10 numara da degil, box to box hic degil. Önüne cok kosan, teknik bir oyuncu koyacaksin, Selcuk da oyunu geriden kuracak.

Box to box nasıl değil yahu? Ön libero mu bu adam? Hücum ve savunması dengeli olan bir oyuncu. Senin tarif oyuncu tanımına Melo uyuyor.

Önünde daha yaratıcı biri olsa anlaşabileceği daha iyi olacaktı. Geçen yıl Colman'la iyiydiler şimdi öyle bir oyuncu eksikliğini hissediyor.

Oyunu arkadan kurup sağ ve sola uzun toplar atmasını istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt