#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

box2box bana göre moussa sissoko,realde şuan sol iç oynayan coentrao...tino costa,banega vs gibi gibi...

bence selçuk geriden oyunu kuran fm diliyle deep lying playmakerdır.

bir nevi takımımızın xabi alonsosudur.

adam tam anlamıyla bir deep lying playmaker

saygilar reis. turnayi gözünden vurdun. Selcuk Inan oyunu geriden kuran bir oyuncu. ama box to box degil. ikili mücadelelere fazla girmemesi lazim. fizik olarak zayif ve dar alanda zorlaniyor. Melo'yu eger Selcugun önünde oynatirsak daha fazla verim aliriz.

box2box bana göre moussa sissoko,realde şuan sol iç oynayan coentrao...tino costa,banega vs gibi gibi...

bence selçuk geriden oyunu kuran fm diliyle deep lying playmakerdır.

bir nevi takımımızın xabi alonsosudur.

forumda futboldan anlayan insanlarin olmasi mutlu ediyor beni :) Real de ayni sekilde oynuyor.

-------------------Xabi----------------------------- (oyunu geriden kuruyor, takimi yönlendiriyor ve uzun toplarla ataga kaldiriyor)

---------------------------------Coentrao (Khedira)--------(rakibi bozuyor, tempo yapiyor, zaman zaman ileri dogru penetre ediyor)

bizde eksik olan ne peki?? Mesut tarzinda bir oyuncu.

Türkiye'nin en iyi orta ikilisine sahibiz ama iyi kullanamıyoruz.

Hemen ilk karsilasmanin moral bozukluguna girmeyin. Hersey guzel olacak.

forumda futboldan anlayan insanlarin olmasi mutlu ediyor beni :) Real de ayni sekilde oynuyor.

-------------------Xabi----------------------------- (oyunu geriden kuruyor, takimi yönlendiriyor ve uzun toplarla ataga kaldiriyor)

---------------------------------Coentrao (Khedira)--------(rakibi bozuyor, tempo yapiyor, zaman zaman ileri dogru penetre ediyor)

bizde eksik olan ne peki?? Mesut tarzinda bir oyuncu.

O ikilinin önlerinde oynayacak kişi şu takımda Yekta olarak gözüküyor. Veya Emre Çolak falan artık bir şekilde Fatih Terim değerlendirmeli elinde ki oyuncuları. Abuk sabuk Sabri'yi falan oynatacağına gerçek mevkisi ofansif orta saha olan oyuncuları oynatsın.

türkiyede futbolu "okuyanlar" fazla begenilmez.

cubuklu tosun gibi,deli danalar gibi kosan,cabalayan,vuran,kiran,eden oyuncular begenilir.

sunu unutmayin.selcugun en kötü maci (bu da ibb maciydi) türkiyede her orta saha oyuncunun iyi oyunudur.alper potuk felan diyenler var burada,adamin cogu macina baktim,ama yazdigim gibi,en iyi maclari selcugun ibb maci gibi.

bi barcelona taraftari dese ki "xavi bugün iyi degildi",xavinin kötü oldugu anlama gelmez.mustafa sarp selcugun en kötü macini hayal etsin.

ama sunuda belirtmek lazim,fatih hoca selcugu yanlis kullaniyor.sirf ara paslari attigi icin,onu önde kullaniyor.bence melo ve selcuk defansin önünde bi ikili olmasi lazim,ne melo selcugun arkasinda,nede selcuk melonun arkasinda.biri öne cikis yaparsa,digeri arkada kalip defansi saglam tutmaya calisir.

klasik ikili forvet sisteminle oynamak istemiyorum,ama fatih hoca sercan ve elmanderi beraber oynatsa,bence iyi isler yaparlar.elmander kral hakan gibi biri degilde,ama az biraz benziyor bence,stil olarak.cok kosuyor,pres yapiyor,hafa toplarinda fizigini iyi kullaniyor,topu iyi sakliyor,takim oyuncusu.

sercan´da hiziyla,driplingleriyle elmandere uyum saglar.

Selçuk bugün iyiydi. Fatih Terim daha başka işler bekliyor Selçuk'tan. Uyum sağlayabilir mi bilmiyorum. Eğer uyum sağlarsa çok yönlü bir topçu olur.

Yakında kendsine sallamalar başlayacak. Taraftarın, Arda'nın bıraktığı sallama kontenjanına Selçuk'u koymasından korkuyorum.

Hayırlısı.

Selçuk iyidir yanlız biraz daha hızlı oynasa çok daha güzel olacak

bu sene uzaktan çok şut çekecek gibi antremanlarda biraz daha şut çalışsında gollerini izleyelim

selçuktan daha fazla şey bekliyorum

ve o da zaten zamanla daha çok katkı sağlayacak

her zaman savunduğum gibi

bu tarz beyin görevi üstlenen oyuncuların takımı çok iyi tanıması lazım

burağı tanıdığı gibi bizim forvetleri de tanıdığı zaman çok daha iyi olacak

kotu oynasa bile iyi oynar

Beklentileri pek karşılayamadı şu ana kadar ama daha önceden yaptıklarını biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt