#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Selçuk'a Baros uymaz.. Baros'a da Selçuk uymaz ne yazık ki Baros araya kaçmak yerine top alıp dönmeyi seviyor.. Sercan bikaç kez araya kaçınca asıl Selçuk çıktı ortaya.

fatih hoca selçuğu lincoln diego tarzı adamlar gibi kaleye yakın oynatıyor ve selçukun performansı düşüyor selçuk geriden iyi oyun kuran bir oyuncu kaleye yakın yerde top alıp 2-3 kişiyi geçecek bir adam değil. selçuka ufak bir eleştirim olacak ondan daha iyi şutlar bekliyorum biraz şut idmanı yapsa iyi olur şutları çok cılız kalıyor:)

Selçuk henüz Manisadaki seviyesinde oynuyor,o zamanlar ''3 büyükler'' yetersiz buldukları için almamışlardı,birkaç kez ciddi ilgilenmiş olmalarına rağmen;çok haksızda değillerdi...Trabzonda aşama kaydetti...Ben çoğu pozisyonda biraz güçsüz görüyorum kendisini;fiziksel durumunu düzeltince daha faydalı olacağını tahmin ediyorum.

Yeni kurulmuş bir takım olarak mazur görülmesi gereken ''Ahenk'' eksikliği maçlar ilerledikçe azalıp taşlar yerine oturdukça Selçuk un verimide artacaktır ayrıca.

selçuktan daha fazla şey bekliyorum

ve o da zaten zamanla daha çok katkı sağlayacak

her zaman savunduğum gibi

bu tarz beyin görevi üstlenen oyuncuların takımı çok iyi tanıması lazım

burağı tanıdığı gibi bizim forvetleri de tanıdığı zaman çok daha iyi olacak

bizim forvetleri tanımasıyla alakalı değil

selçuk'un ara paslarını görebilmemiz için etkili koşular yapan, diri bir forvet lazım

bu kesinlikle baros olamaz

biraz form tutarsa sercan olabilir

hral bir topcu. kah 2. golde sercani bulmasi, kah kanatlara akittigi paslarla bence gayet iyiydi.

helal

meloya biraz daha ayak uydurursa efsanevi bi orta saha ikilimiz olur genjler

4-4-2 oynayalım,bu adam hep Melo ile oynasın,ilerde Sercan-Elmander oynasın,gol olur yağarız.

hayir olmaz bence

sercan sağ açık oynasa nasıl olur renkdas

4-4-2'nin sağ kanadı olmaz Sercan,oraya çizgi adamı lazım.Kazım bile olmaz aslında orada ama kotarabilir.

Elmander-Sercan oynar,Elmander defansları üstüne çeker ve Sercan'a geniş alanlar bırakır,Sercan sarkık forveti oynar burada.FIFA/PES tabiriyle SS dediğimiz tip.

4-4-2'nin sağ kanadı olmaz Sercan,oraya çizgi adamı lazım.Kazım bile olmaz aslında orada ama kotarabilir.

Elmander-Sercan oynar,Elmander defansları üstüne çeker ve Sercan'a geniş alanlar bırakır,Sercan sarkık forveti oynar burada.FIFA/PES tabiriyle SS dediğimiz tip.

bence the kazim cok iyi olur 4-4-2 kanadinda tam bir wide boyz

doğru tespit, bence de sercan veya kazımdan 442 kanadı olmaz

eboue o mevkinin üstadı zaten

ve sadece real madrid maçında sağ açık oynadı :(

bence the kazim cok iyi olur 4-4-2 kanadinda tam bir wide boyz

Sen olur dediysen bize de kabul etmek düşer Hayri reyidz.

Ama bu takımın TT Arena'da kesin 4-4-2 oynaması lazım.Abuk subuk yok Sabri'di yok Eboue'ydi sağ için kotarılması gereksiz ve saçma oluyor.Onun yerine koy forvet adamı hücumda çoğalalım,zaten kendi evinden oynuyon rakip takım öncelikle savunmayı düşünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt